2010-06-15 ساعت 07:33
(2010-06-14 ساعت 22:59)sepehr_sp نوشته: سلام دوستان گلم
اول از همه ببخشید که فینگیلیش مینویسم چون فارسی ندارم و دلیل اینکه فارسی ندارم اینه که من الان آمریکا هستم.
بالاخره بعد از کلی تلاش و دوندگی موفق شدم واسه آزمون GRE برم ترکیه و بعد هم از اونجا مستقیم آمدم نیویورک. جای همتون خالیه.
اصلا نگران نباشین.قوانین این مملکت رو خیلی راحت میشه دور زد ، همیشه یه راه حلی هست.من اینجا 4 روزه که رسیدم و دسترسی به اینترنت ندارم.ایشالله بعدا حتما بیشتر می نویسم.
سوالی هم بود در خدمتم
salam dustane golam
aval az hame bebakhshid he fingikish minvisam chon farsi nadaram va dalile inke farsi nadaram ine ke man alan tu USA hastam .
belakhare bad az koli talash o davandegi movafagh shodam vase az mun GRE beran torkie va badam az unja mostaghim amadam NY. jaye hamatun khalie.
aslan negaran nabashin
ghavanine in mamlekato kheyli rahat mishe dor zad
hamishe yye rahe hali hast . man inja 4 ruze ke residam va dastrasi be internet nadaram . ishala badan hatman bishtar minvisam .
soaliam bud dar khedmatam
سپهر جان بهت تبریک می گم. در جریان کارهای تو بودم و راستش یکمی نگران وضعیت تو بودم که بتونی خارج بشی یا نه ؟؟؟ خیلی برات خوشحال شدم . امیدوارم موفق باشی

مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...