کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
Big Grin
(2014-12-28 ساعت 16:10)رضا2015 نوشته:  
(2014-12-27 ساعت 17:17)ریحانا نوشته:  به معجزه زمان اعتقاد دارین؟؟
یک مثل آلمانی میگه: زمان همه چی برای آنهایی که برایشان بتوانند صبرکنند،بهمراه میاره .
من هر وقت عجله کردم یک گیری تو کارم پیش اومده مثلا درامتحاناتم وقتی یکباردیگه جوابامو چک نمی کردم بعد می دیدم چیزی را جا انداختم و کلی حالم می گرفت.
وقتی در کارم عجله می کنم تا با سرعت بالاتر کارمو تحویل بدم می بینم یک جا بی دقتی کردم و می بینم واقعا امتیاز منفی بی دقتی ام از امتیاز مثبت بموقع و سریع تحویل دادن کارم بیشتره.
حتی سر پرکردن فرم 260 هم 19 می فرستادم بعد چندهفته تازه فهمیدم باید تمام سطوح تحصیلی را می نوشتم و نه فقط آخرین سطح و خلاصه همیشه و همیشه عجله کردن به ضررم شده .
حالا منتظرم و برام مهمتر این نیست زودتر کارنت و مصاحبه بشم ، برایم نتیجه آخرش مهم تره. امیدوارم برای همه یک ویزای یکضرب درراه باشه و نه زود کارنت شدن و نامه دوم آمدن و بعد رفتن در یک وقفه طولانی Ap..... خصوصا در این امر لاتاری که اصلا نمی توانم اثری روی آن داشته باشم.Rolleyes

Wink!Ich bedanke mich sehr
این مثل را شنیده بودم آلمانیه وگرنه بلد نیستم .لطفا با من فقط به انگلیسی صحبت کنید اون هم با اکسنت امریکن وگرنه متوجه نمیشم- تنکیو وری ماچ -Big Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: HERMES7 ، r.bazargan ، puryapurya ، farrokh1675 ، nilgoon1982 ، satan

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط ریحانا - 2014-12-31 ساعت 11:00
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان