2015-01-02 ساعت 17:43
(2015-01-02 ساعت 16:59)نیلان نوشته:(2015-01-02 ساعت 16:50)bahar101 نوشته:(2015-01-02 ساعت 13:23)behdadK نوشته: دوستانی که نامه ها رو دیر فرستادند و با اینکه کارنت شدند نامه دوم دریافت نکردند همه در CEAC نوشته شده NVC؟ اگر غیر از این هست بگید اگر نه که هیچ
دوست گرامی ما کیسمون***7 است ولی واسه ما هم NVCزده
نه بهداد جان غیر از اینی که گفتی نیست.
همینه که می گی.
سلام من منتظرسرا عضو شدم ولی خیلی مبهم هست. زیاد معلوم نیست چی به چیه.
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی

شیراز: