2015-01-05 ساعت 12:23
(2015-01-03 ساعت 16:39)1352ghazal نوشته: سلام ما از قبول شدگان لاتاری 2015 هستیم برنده اصلی شوهرم لیسانس زبان انگلیسی . زبان انگلیسی بسیار فول و من هم رشتم پرستاریه زبان متوسط . شرایط کار در سیاتل چطوره .البته ما روی پرتلند هم داریم فکر میکنیم . شوهرممی خواد همون تدریس زبان رو داشته باشه اونجا .باید از کجا شروع کرد چه سایت های هست که از ایران با هاشون تماس داشته باشیم رزومه بدیم .(برای شوهرم ) برای خودم باید چی کار کنم.سلام
من فکر میکنم شوهر شما به محض ورود نتونن کار تدریس بگیرن چون هیچ سابقه کاری تو امریکا ندارن و خوب تدریس زببان انگلیسی اینجا مثل تدریس ادبیات فارسی تو ایرانه!میتونن بیاان اینجا و برن ولنتیری کار کنن تو کتابخونه یا مدرسه بعد امکان اینکه بگیرنشون زیاده ولی من معتقدم شانس فاکتور مهمیه ?شما از همون ایران اپلای کن یه وقتم دیدی شد مثلا برای تدریس تو کالج ها برای esl من دیدم خیلی معلم میخوان و شما میتونی شانستو امتحان کنی و یه نککته دیگه هم بگم ادم هرقدرم زبانش فول باشه اگه تو کشور خارجی زندگی نکرده باشهه نمیتونه ادعای زبان داشته باشه و خوب بودن زبان یه طرف و قوی بوودن گوش یه طرف . اینجا اینقدر لهجه های مختلفف هست که واقعا فهمش سخته و باید واقعا مخصوصا برای تدریس گوش خیلیییی قوی داشت . من به شخصه دیدم سر کلاس وقتی یه چینی حرف میزنه من فقط یه اوای گنگ میفهمم ولی معلمم خیلی راحت تشخیص میده این چیی میگه !معلم من هم 5 ساله اومده امریکا ولی شروع به درس خوندن کرده و الانم تدریس میکنه در حین درس خوندن?