کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام دوستان عزیز
همونطور که فکر میکردم ما اولین کیس ایرانی مصاحبه برای سال 2015 بودیم و امروز مصاحبمون انجام شد. متاسفانه خودم کلیر خوردم SadSad ولی همسر و کوچولومون یکضرب گرفتن Big GrinBig Grin. علی الحساب و تا وقتی فرصت کنم و برای ادای دین به مهاجرسرا سفرنامه بنویسم اطلاعات کلی زیر رو داشته باشید:
برنده اصلی : خانوم، لیسانس
من: فوق لیسانس، حدود 10 سال سابقه کار در شرکتهای خصوصی مرتبط با نفت و گاز و خرید خدمت
مدیکال روز جمعه با 1140 دلار هزینه
فقط دوستای گلم این رو مطمئن باشید که مصاحبه فقط و فقط برای دریافت اصل مدارک و رویت نفرات کیس هست و چند دقیقه ای هم که با شما حرف میزنن صرفا بابت اینه که بگن مصاحبه انجام شد پس استرس نداشته باشید و هیچ حساسیتی در نوع لباس و ... هم به خرج ندید
با اینکه آنکارا الان خیلی سرده ولی فصل خریده و همه فروشگاه ها و برندها 50% تخفیف دارن، برنامه ریزی کنید که از مسافرتتون حسابی لذت ببرید و امیدوارم که ویزای یکضرب بگیرید که مسافرتتون شیرین تر هم بشه
سوالی بود در خدمتم و در اولین فرصت سفرنامه هم می نویسم
ممنون از همه دوستان در این سایت که خیلی کمک کردن SmileSmile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط Mahboy - 2015-01-05 ساعت 14:12
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان