2015-01-13 ساعت 11:59
(2015-01-13 ساعت 09:32)mfte.teacher نوشته:(2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته: سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشمامیدوارم هر چی خیر شما توشه خدا پیش پاتون بذاره.
(2015-01-13 ساعت 09:32)mfte.teacher نوشته:آدرس سایت رو میشه بذارین. لطفا(2015-01-13 ساعت 01:46)someonelikeyou نوشته: سلام دوستان من هنوز حتی لاتاری برنده نشدم اما از روی کنجکاوی رزومه خودمو توی indeed گذاشتم هیچ دروغی هم توش ننوشتم و کاملا به اینکه سابقه کارم تو ایرانه اشاره کردم تا الان دو تا جاب آفر خوب داشتم که هردوتا شماره تلفونشونو ایمیل کردن که بهشون زنگ بزنم حقوقاشم بد نیس اینو اینجا نوشتم که بدونید چقدر این رزومه و سایت های کاریابی مهمند دوستان تو رو خدا واسم دعا کنید منم جز برنده های ۲۰۱۶ باشمامیدوارم هر چی خیر شما توشه خدا پیش پاتون بذاره.
دوستان چند تا سایته مانند : indeed- Careerbuilder-Monster که میتونید رزومه خودتون رو هم اپلود کنید تا کسانیکه اونجا بعنوان کارفرما هم هستند بتونند رزومه رو ببینند
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..