کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام. من ١ساعتي هست از مصاحبه برگشتم. انكارا هستم، هتل دمونتي كه ١٠ دقيقه با سفارت و ٢٠ دقيقه با مركز مديكال فاصله داره. مصاحبه ساعت ٨ بود مه ٧:٣٠ اونجا بوديم چون سيستم اينطوري هست كه هر كي زود تر بره شماره نزديكتري ميگيره و خوب كمتر منتظر ميمونه. هيچ چيز فلزي با خودمون نبرديم غير از كمربند همسرم كه مشكلي پيش نياورد. گيشه اول مدارك خواستند( پاسپورت من و شوهرم، ديپلم من،كارت سربازي همسر، اصل شناسنامه، اصل سند ازدواج، پليس ركورد همسر چون ٣ ماه خارج از كشور دانشجو هست، رزومه از همسر چون دانشجو دكترا هست)، گيشه دوم انگشت نگاري دست بود، گيشه سوم مبلغ ٦٦٠$ جمعا پرداخت كرديم، گيشه چهارم مصاحبه ( ابتدا دست راست بالا براي قسم خوردن، از من پرسيد: مدرك تحصيلي؟ - فوق ليسانس ، شغل؟ - مدرس زبان انگليسي نيمه وقت، مدرسه يا دانشگاه؟ - موسسه زبان، همسر: شغل؟ -دانشجو دكترا، چي ميخوني؟ -عمران، سربازي كجا بودي؟ - شهرداري، چه كاري انجام ميدادي؟-كار مربوط به عمران قسمت فني مهندسي، ). در پايان هم كارت صورتي رو داد و گفت پروسه ٤ ماه طول ميكشه. والسلام.

تشکر کنندگان: afrand ، laleht ، HERMES7 ، m.ghoreishi ، behjat ، hilda60 ، farrokh1675 ، soruosh ، Abdorrezaa ، rbrb-2015 ، goliii

پیام‌های این موضوع
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط behnazrh - 2015-01-13 ساعت 14:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان