(2010-06-16 ساعت 15:26)AmericanHamid نوشته: سلام به همه
من تازه با این سایت آشنا شدم و همین چند روز پیش نامه بدستم رسید ولی اصلا نمیدونم باید چکار کنم؟ چند تا سوال دارم . آیا اولین مرحله فرستادن فرمهاست و آیا فعلا فقط باید همون فرمها رو بفرستم .
و اینکه کدوم کنسولگری بهتره؟ آنکارا یا ابوظبی؟
سلام دوست عزیز
تبریک میگم قبولیتون رو
و همینطور عضویت در سایت رو

بله! مرحله اول فرستادن فرم هاست. البته اولین مرحله قبل از هر کاری عضویت در سایت مهاجر سرا بوده که اونو انجام دادین ؛-)
ابوظبی یا آنکارا؟ به تاپیک برندگان 2010 بروید و سفرنامه دوستان رو مطالعه کنید. اما بیشتر دوستان امسال آنکارا رو انتخاب کردند.
موفق باشید
(2010-06-16 ساعت 23:20)goli20 نوشته: سلام دوستای خوب مهاجر سرایی اول میخوام از اون ته مهای دلم تشکر کنم >< به خاطر همه کمکاتون.
بعدشم یه سوال چند مدت ذهنم و درگیر کرده..اینکه من و مامانم لاتاری رو بردیم
حالا اگه من زودتر برم اونوقت به کی سی سی خبر بدم یا قبل اینکه برم مصاحبه؟؟ آخه می خواد هر تغییری رو خبر بدیم..اگه من برم خونوادمون یه نفر کمتر میشه..به نظرتون مشکل ایجاد می کنه؟؟
بازم مرسی
سلام ذوست عزیز
جالبه که هر دو نفر با هم برنده شده اید! من فکر می کردم سیستم انتخاب برنده ها طوری باشه که وقتی یک نفر برنده شد، اتوماتیک همراهانش از لیست خارج میشن!
من در موقعیت شما کیس نامبر پایین تر رو پیگیری می کردم. شایدم قبل از هر کاری به کی سی سی اطلاع می دادم و ازشون می پرسیدم چکار کنم!
بعدش هم که هنوز شما نرفته این که یک نفر از تعداد افراد کم بشه. پس فعلا که مشکلی نیست!
دوستان سال بالایی بهتر می تونن راهنمایی کنن.
به هر حال موفق باشید