کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2010-06-16 ساعت 14:33)bahar89 نوشته:  سلام دوستان

ما نامه هامون را با DHL در تاریخ 3 June از اصفهان پست کردیم ولی متاسفانه تا امروز 16 June هنوز به KCC نرسیده.توی سایت DHL که چک می کنم در تاریخ 8 June نوشته که Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination و Location :Erlanger, KY - USA اما از تاریخ 8 June هیچ اتفاق دیگه ای رخ نداده و Tracking ثابت مونده. چند بار با دفتر DHL آمریکا تماس گرفتیم که همش گفتند باید بررسی کنیم و در آخرین ایمیلی که امروز فرستادن از DHL امریکا, گفته بود برای نامه شما دو احتمال وجود داره :
یا اینکه نامه شما گم شده که در اینصورت می تونید فرم Claim را در سایت DHL پر کنید و ارسال کنید که البته نمی دونم این کار چه فایده ای داره و احتمال دوم اینکه نامه شما هنوز در حال بررسی است چون از ایران پست شده و بعضی از نامه هایی که از ایران می رسه بررسی اونها تا 1 ماه طول می کشه وشما می تونید تا 8 July صبر کنید.
می خواستم ببینم به نظر شما چیکار کنم؟آیا یه بار دیگه نامه ها رو پست کنم؟اگه اون نامه قبلی پیدا بشه و تا 8 July برسه اشکالی پیش نمی یاد که دوبار پست کردیم.
و سوال دیگه اینکه ما اصل بارکد را فرستادیم ولی کپی اون را داریم ,آیا اشکال نداره کپیش رو بفرستیم؟
ممنون می شم نظراتتون را بهم بدین.

سلام
با تجه به کیس نامبرتون اقدام کنید:
اگر بالای 10 هزار هستش تا یک ماه صبر کنید.
اگر پایین 10 هزار هستش:
با توجه به اینکه بقیه دوستانی که با دی اچ ال فرستادند کمتر از یک هفته کاری طول کشیده تا پاکت برسه کی سی سی، میشه نتیجه گرفت که پاکت در مرحله بررسی نیست. چون امکان نداره اف بی آی نامه های به مقصد کی سی سی رو سلیقه ای نگه داره. همه یک مدت زمان معین طول میکشه تا چک بشن. پس ممکنه اتفاق دیگه ای افتاده باشه. اگر کیس نامبرتون واقعا پایین هست، همان فرم ها رو دوباره پر کنید و ارسال کنید. اون بارکد رو حتا اگر هم نداشته باشید مشکلی ایجاد نمی کنه. شما که کپی اش رو دارید.
به نپر من بهتره پس از سه هفته که مطمئن شدین فرمها نرسیده اند، مجددا ارسال کنید. و طی یک نامه همراه فرم ها اعلام کنید که این بار دوم است که فرم ها ارسال شده اند.

موفق باشید
(2010-06-15 ساعت 11:27)Hornet نوشته:  سلام به همه دوستان
من عضو جدید هستم

من رفتم پاکت اول رو با DHL دفتر "وزرا" با 76000 چوق ! فرستادم، اونجا یک برگه بود گفتن امضا کن که اگه دیر شد، گم شد، و ... مسئولیت با خودته ، گفتن 1 ماه تا 2 ما دیگه میرسته.
یک هفته بعد از طریق سایت DHL چک کردم ، دیدم رسیده و فقط 2 روز برای چک معطل شده.
دوستان در این خصوص نگران نباشید

سلام
مرسی که دوستان رو از نگرانی درمیاری.
ولی خداییش آخر مسئولیت پذیریه وقتی میگن امضا کن که هر اتفاقی افتاد ما هیچ مسئولیتی نداریم!!!
مدارکت رو بدی، پول رو بدی، تازه تعهد بدی که اگه مدارک گم شد من هیچ اعتراضی ندارم! اینو باید به آخر اون ایمیل هایی که عنوانش هست ""فقط در ایران" اضافه کرد.
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، farnaz82

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC - توسط User - 2010-06-16 ساعت 23:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان