2015-01-19 ساعت 14:17
(2015-01-19 ساعت 12:49)ajab1 نوشته:(2015-01-19 ساعت 10:13)laleht نوشته:اختیار دارید این چه حرفیه، شما لطف کردین پاسخ دادین(2015-01-19 ساعت 01:37)ajab1 نوشته: دوستان میشه یکی بگه چه طوری میتونم کارت اعتباری که دلار داخلش باشه تهیه کنم؟ مثل ویزا کارت یا مستر کارت ، میشه راهنماییم کنید
ممنون
اگه منظورتون در داخل ایران هست تشریف ببرین واحد ارزی بانک پارسیان درخواست ویزا کارت میدین بعد از 30-45 روز از بانک تاجکستان واستون صادر میشه و ماکزیمم تا سقف 5000 دلار میتونین توش دلار بریزین 120 دلار هم کارمزد باید اولش بدین
من الان 5 سالی هست دارم راضیم کارمو تو این سالا راه انداخته تو مسافرتام
اگر هم نه که یه دفعه صبر کنین تشریف ببرین آمریکا بعداز گرفتن سوشیال نامبر اقدام کنین
گرفتن این ویزا کارت عیبش اینه که مثلا کسی از جایی نمیتونه واستون پول توش بریزه خودتون دلار نقد میدین پارسیان شارژش میکنن میتونین خرید اینترنتی کنین یا در خارج از کشور از دستگاه ATM پول بگیرین یا داخل فروشگاهها خرید کنین
ببخشید اگه روده درازی کردم
موفق باشین
راستی این سوال جاش اینجا نیست تا از مدیریت تذکر نخوردیم بخونیدش که پاک میشه
من منظورم کارت اعتباری مثلا برای یه پرداخت اینترنتی بود و احتیاج دائمی ندارم یه چیزی شبیه کارت هدیه که بتونم پرداختم رو باهاش انجام بدم که بتونم سریع تهیه کنم مثلا 24 ساعته، اینطوری کسی میدونه چه طوری میتونم تهیه کنم؟
هایپراستار کنار پله برقی یه desk هست از همین ویزا کارتهای اعتباری ارائه میدن . حداقل تا روز جمعه که من خرید بودم بودش

كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود