کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-24 ساعت 20:26)jupiterx نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 17:51)vahid1432 نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 13:29)jupiterx نوشته:  معمولا همون حول حوش یه ماه جلوتر تایمهاش باز میشه و میتونی رزرو کنی دقیقا نیاز نیس هم سر 30 روز مونده وقت بگیری برو سر بزن و ببین اگه الان میشه رزرو کن وگرنه همون تقریبا یک ماه مونده میتونی وقتو بگیری . البته حواست به تاریخ های تعطیلی ترکیه و سفارت هم باشه که به مشکل نخوری و بر اساس برنامه ریزیت وقت رو رزرو کن . موقع درخواستتم اگه اطلاعات شماره پرواز و اینا رو هم نخاستی میتونی پر نکنی مشکلی نداره پس لازم نیست حتما اول بلیط بگیری بعد وقت رزرو کنی

درمورد عکس هم دقیقا همون اندازه که اقایون موقع عکس گوشهاشون مشخص هستش در مورد خانومها هم باید به همون صورت باشه حالا چه بصورت بدون حجاب یا با حجاب فرقی نداره ولی گوشهارو ایراد میگیرن پس توجه داشته باشید
موفق باشید

مرسی دوست عزیز
من رفتم چک کردم و دقیقا تا یک ماه بعد سایتش باز هست و میتونی رزرو کنی و فکر می کنم روزایی رو که تعطیل باشه مثل یکشنبه و... رو نمیتونی انتخاب کنی. پس هر روز رو که رزرو کردی همون میشه.
در مورد اطلاعات پرواز می خواستم سوال کنم که جوابمو دادید و گفتید مهم نیستSmile
عکس رو که باید ۵ در ۵ باشه دیگه؟ و اینکه بدون روتوش باشه یا با روتوش یا فرقی نمی کنه؟

یه مشکل:
من مدرک دیپلمم رو ندارم. یعنی مدرسه گمش کرده. ولی پیش دانشگاهی و لیسانس و فوق لیسانس رو دارم. بخوام برم دنبال مدرک دیپلمم هم طول میکشه و فکر نمیکنم به مصاحبه برسه.
چکار باید کنم؟ بدون دیپلم هم قبول می کنن؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد سوالاتمBig Grin

منظورم از تعطیلات این نبود که شما روزی که تعطیله رو میتونی وقت بگیری مثال میزنم: شما مثلا دوشنبه میری دکتر و سه شنبه باید بری جواب رو بگیری و چهارشنبه هم که وقت سفارت داری پس اگه سه شنبه که میشه روز قبل مصاحبه تعطیل باشه شما جواب ازمایشات به روز مصاحبه نمیرسه پس با این احتساب مجبوری که یه روز قبل تر یعنی شنبه وقت رو بگیری تا بتونی جواب رو هم روز دوشنبه بگیری چون سه شنبه تعطیله.Cool متوجه شدین دوست عزیز؟؟Big Grin
بودن دوستانی که توی نوامبر به دلیل چند روز تعطیلی مجبور شدن یه هفته حتی زودتر برن . پس منظورم تعطیلات قبل و بعد روز ازمایشت بود

عکست 5*5 خوبه . روتوش هم داشته باشه خیلی گیر نمیدن . واسه ماکه مشکلی نبود واسه بقیه هم من ندیدم به روتوش عکس گیر بدن

در مورد مدرک دیپلمتون اگه کیس اصلی هستین سعی کنید به المثنی یا نمیدونم یه مدرکی که مبنی بر 12 سال تحصیلتون هست ببرید چون ظاهرا به دیپلم حساسن . یکی از دوستان قبل ازما نبرده بودن کسری مدارک خوردن و از خود منم فقط مدرک دیپلم رو پیش رو گرفتن و مدارک دانشگاهی رو اصلا نخواستن
در این مورد دوستانی که تجربه یا اطلاعات دارن حتما بپرسین که چیکار کنید
موفق باشید

مرسی دوست من به خاطر وقت و انرژی که واسم گذاشتید.
در مورد تعطیلات حق با شماست و باید بیشتر تحقیق کنم. ولی جانب احتیاط رو رعایت می کنم و چند روز زودتر وقت می گیرم.
در مورد مدرک دیپلمم هم یه قولایی گرفتم که آخر هفته مدرکم رو دوباره بهم بدن. اگه ندن نمی دونم چکار کنم. فکر کنم باید برم دعوا کنمBig GrinTongue
به هر حال امیدوارم مشکلم حل شه و همه با هم ویزای یک ضرب بگیریم.Smile

اینم تقویم ترکیه
http://fa.turktakvim.com/index.php

تعطیلات ترکیه رو هم میشه اینجا دید:
http://www.turkey12.com/turkey-at-a-glan...ترکیه.html
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Ehsan171 ، jupiterx

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط vahid1432 - 2015-01-25 ساعت 11:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: