2015-01-25 ساعت 19:15
(2015-01-24 ساعت 23:57)masoud768 نوشته:(2015-01-24 ساعت 12:43)sama* نوشته:سلام دوست عزیز ممنونم از شما(2015-01-24 ساعت 03:10)masoud768 نوشته: والا من کف دستمو بو نکرده بودم که مثلا دانشگاه میخواد چی به ما یاد بده این قدر هم سر ما رو با درس های بیخود مشغول کردن که نمی تونستیم بریم چیزهای دیگه خارج دروس دانشگاه رو یاد بگیریم ، همین فتوشاپ رو هم دانشگاه در حد یه نقاشی کردن روی یه صفحه سفید آموزش دادن که البته بنده در دبیرستان یاد گرفته بودم ... دروس برنامه نویسی رو هم که استاتید با سواد فقط از جزوه هایی که از دوران دانشجویی خودشون بود درس میدادن ، یا برنامه بنویسید که اعداد زوج 2 رقمی رو براتون در بیاره ...سلام دوست عزیز
بعدش هم که رفتیم خدمت سربازی و الان بسیار سر خورده شدم چون از سواد فقط مدرکش رو داریم و هیچ کاری نمی تونیم انجام بدیم ، این مشکلات رو که عرض کردم فقط مشکل من نیست مشکل خیلی از فارغ التحصیل های دانشگاه آزاد هست .
در حال حاضر دنبال یاد گیری طراحی وب و فتوشاب هستم و قصد دارم بصورت حرفه ای آموزش ها رو دنبال کنم .
بهتون این سایت رو معرفی می کنم که آموزش آن لاین در حوزه طراحی وب و کامپیوتر داره من خودم تازه ثبت نام کردم شاید بدردتون بخوره
http://FreeUni.ir/?mid=20
باعث قوت قلب هست دوستانی همچون شما رو اینجا داریم.
خواهش میکنم، همچنین شما، ممنونم