2015-01-27 ساعت 01:30
(2015-01-26 ساعت 23:19)Radwin نوشته:ممنون و ببخشید که من جوابتون رو ندیدم.(2015-01-26 ساعت 16:14)vahid1432 نوشته: سلام دوستان
من امروز رفتم واسه واکسن و کارت بین الملل که بهم گفتند اگه امروز بزنید باید ۶ اسفند هم واکسن بزنید و چون شیراز فقط روزای دوشنبه واکسن میزنند و ۶ اسفند هم چهارشنبه است. نوبت بعد میشه ۱۱ اسفند که من اون موقع آنکارا هستم. بهم گفت که دو هفته قبل از پرواز واکسن بزن که نوبت بعد هم ایران باشی.
قبل از اون هم میگفت که باید نامه سفارت داشته باشی که نمیتونستم واکسن بزنم.
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد که فقط یک دوره واکسن زده باشم؟ گیر نمی دن؟ آخه راه دیگه ای هم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه مواردی بودند که کسری واکسنهای چند نوبته مثل هپاتیت و MMR داشتند و اونگان خودش زده بود فقط قیمتها وحشتناکه. در هرصورت چون فاصله بین واکسنها و تعداد دوز لازم معلومه چاره ای ندارید. ولی خیالتان راحت از نظر کار پزشکی برایتان مشکل ایجاد نمیکنند.
خب اگه توی کارت بین الملل خورده باشه که هپاتیت زدم بازم اونجا باید بزنم؟ یعنی بازم آزمایش می گیرن؟
MMR چیه و کجا باید بزنم؟؟؟
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی

شیراز: