2015-01-27 ساعت 15:13
(2015-01-27 ساعت 12:57)peyman55 نوشته: سلامبا سلام دوست عزیز این تاپیک از هفته آینده کم کم شروع میشه و تا روز دوشنبه ۹ فوریه به اوج خودش میرسه حدس من اینه که تا ۶۰۰۰ اعلام میکنن شاد باشید
بابا من پکیدم از انتظار!!!...... روزی 3-2 بار میام اینجا سر میزنم و حرص میخورم......از کار و زندگی هم افتاااااادم!
اینجا هم اینقدر سوت و کوره که همش با خودم میگم همه از این صفحه کوچ کردن لابد!!!.... بابا آخه یه بحثی یه سوالی یه گرد و خاکی!
اولا هر کی صدای منو داره یه لایک بکنه که معلوم بشه هنوز چند نفری تو این صفحه منتظر کارنت شدن هستند!!!
دوما به نظرتون اینبار تا چه عددی کارنتی اعلام میکنن. برای اینکه چراغشو خودم روشن کرده باشم خودم پیش بینی میکنم تا 5200 اعلام کنند.
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه