2015-01-28 ساعت 01:43
سلام به همه
امروز من و خانمم رفتیم USCIS و مصاحبه دادیم
اگه پست قبلی من رو خونده باشید کلی مدارک خواسته بودن ازم حتی بیشتر از مصاحبه ویزای نامزدی
تو مدت اخیر سرویس شدم همه اینارو جور کنم، از اسپانسرم که 5 خط در میون جواب تلفنم رو میداد تا نامه گرفتن از محل کار خانمم تا صاحب خونه و ...
خلاصه بگم کلی حرص خوردم و بعضا اصرار کردن برا مدارک
خلاصه 20 دقیقه زود تر رسیدیم و چک این کردیم و منتظر شدیم صدا بزنن
طبق صحبتهایی که شنیده بودم منتظر مصاحبه جدا و گیر دادن و این چیزا
5 دقیقه زود تر از وقتی که تو برگه بود صدام زدن و دم در ورودی گفتم میشه مترجم داشته باشم؟
گفت مگه خانمت نیست؟ گفتم چرا، گفت خوب باید بیاد، منم گفتم اخه شنیده بودم جدا مصاحبه میشیم، گفت نه با هم بیاید.
پروده رو باز کرد، آیدی چک کرد و کارت اجازه کار، بعد قسم خوردیم، اطلاعات رو چک کرد باهام که همه چیز درست باشه و چک مارک میزد
بعد گفت guess what گفتم چی؟
گفت شما اپروو شدی. چشام گرد شد، این همه مدارک ؟ گفت شما قبلا یه بار برا ویزا اپروو شدی پس همه چیز درست بوده
میخواستم هر چی میتونم بهش بگم که اگه نمیخواستین چرا گفتین اما دیگه نمیشد
گواهی ازدواج رو گرفت و مهر اپروو رو زد.
البته بعد آلبوم عکس رو دستم دید گفت اگه دوست دارید با هم نگاش کنیم و این کارو کردیم و آشنایمون رو هم گفتیم چجوری بوده.
گفت معمولا کارت سه ماه طول میکشه اما برا شما احتمالا قبل از یک ماه میرسه و یه برگه داد که 3 ماه قبل از 2 سال کارت اقدام کنیم برا تمدید و گفت مدارک نگه دارید که اثبات کنه بعد از 2 سال همچنان با هم در ارتباط هستید.
تبریک و خداحافظی و ...
این هم داستان مصاحبه امروز
ممنونم از همه دوستان و راهنمایی هاشون
امروز من و خانمم رفتیم USCIS و مصاحبه دادیم
اگه پست قبلی من رو خونده باشید کلی مدارک خواسته بودن ازم حتی بیشتر از مصاحبه ویزای نامزدی
تو مدت اخیر سرویس شدم همه اینارو جور کنم، از اسپانسرم که 5 خط در میون جواب تلفنم رو میداد تا نامه گرفتن از محل کار خانمم تا صاحب خونه و ...
خلاصه بگم کلی حرص خوردم و بعضا اصرار کردن برا مدارک
خلاصه 20 دقیقه زود تر رسیدیم و چک این کردیم و منتظر شدیم صدا بزنن
طبق صحبتهایی که شنیده بودم منتظر مصاحبه جدا و گیر دادن و این چیزا
5 دقیقه زود تر از وقتی که تو برگه بود صدام زدن و دم در ورودی گفتم میشه مترجم داشته باشم؟
گفت مگه خانمت نیست؟ گفتم چرا، گفت خوب باید بیاد، منم گفتم اخه شنیده بودم جدا مصاحبه میشیم، گفت نه با هم بیاید.
پروده رو باز کرد، آیدی چک کرد و کارت اجازه کار، بعد قسم خوردیم، اطلاعات رو چک کرد باهام که همه چیز درست باشه و چک مارک میزد
بعد گفت guess what گفتم چی؟
گفت شما اپروو شدی. چشام گرد شد، این همه مدارک ؟ گفت شما قبلا یه بار برا ویزا اپروو شدی پس همه چیز درست بوده
میخواستم هر چی میتونم بهش بگم که اگه نمیخواستین چرا گفتین اما دیگه نمیشد
گواهی ازدواج رو گرفت و مهر اپروو رو زد.
البته بعد آلبوم عکس رو دستم دید گفت اگه دوست دارید با هم نگاش کنیم و این کارو کردیم و آشنایمون رو هم گفتیم چجوری بوده.
گفت معمولا کارت سه ماه طول میکشه اما برا شما احتمالا قبل از یک ماه میرسه و یه برگه داد که 3 ماه قبل از 2 سال کارت اقدام کنیم برا تمدید و گفت مدارک نگه دارید که اثبات کنه بعد از 2 سال همچنان با هم در ارتباط هستید.
تبریک و خداحافظی و ...
این هم داستان مصاحبه امروز
ممنونم از همه دوستان و راهنمایی هاشون
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014