کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2010-06-18 ساعت 02:06)iman-tajzade نوشته:  سلام .من قسمت لاتاری از آغاز تا پایان رو خوب مطا لعه کردم .با توجه به روند کاری که شما نوشتی باید فرم ها داخل بسته پستی باشه که به منزل میرسه اما برای من نبود و شما گفتید که از سایت دانلود کنم و پر کنم ،اما به نظر میاد که نوشته شده باید مدارک همراه با فرم پست شه آیا من درست متوجه شدم ؟ یا در مرحله اول فقط تکمیل فرم و ارسال ان کافیست( بدون مدارک )؟ با تشکر از شما

دوست عزیز صفحه لاتاری از آغاز تا پایان مربوط به سال های گذشته است و بروز رسانی نشده است . از طرفی برای هیچ کدام از برندگان 201 فرمی همراه نامه پست نشده است. عزیزان 2011 بایستی فرم ها را ار اداره مهاجرت که آدرس آن در نامه دریافتی ذکر شده است را انلود کنند.
البته پیشنهاد می شود جهت جلوگیری از بروز اشکال در پر کردن فرم از فرم هایی که توسط دوستان بهینه سازی شده است استفاده کنید.

موفق باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: iman-tajzade

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط free_free - 2010-06-18 ساعت 10:49

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان