کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-01-29 ساعت 13:17)behdadK نوشته:  البته در جریان هستید که ریسک کردید و اگر یکدفعه پرواز شما از تهران به استانبول بیش از 1 ساعت تاخیر میکرد ممکن بود به پرواز لوفتانزا نرسید
ضمنا شما 1 استاپ از استانبول گرفتید اما در استانبول هم که استاپ داشتید پس میشه 2 استاپ!

فاصله پرواز تهران به ترکیه را بدون ریسک و با 4 ساعت اختلاف گرفته بودم. من کلا از این پرواز راضی بودم چون از لحاظ هزینه ای خیلی به صرفه بود الان هم برای 8 آپریل یعنی 20 فروردین که میام ایران برای برگشتم 8 می 18 اردیبهشت هم دوباره به همین طریق گرفتم ولی ارزون تر یکم جمعا با بلیط ماهان شد رفت و برگشت از تهران به لس انجلس 870$.

شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
تشکر کنندگان: hu24505 ، rbrb-2015 ، A_A ، t_arian_n ، jupiterx ، بابراس ، Alex 2014 ، SAMBAR

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط elchin_f - 2015-01-29 ساعت 13:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان