2015-02-02 ساعت 16:20
ببخشيد ابعاد عكس رو هم لطف ميكنيد بگيد! من تو سايت چك كردم زده 22mm _33mm ؟
يعني ٣در ٤ يا ٦ در ٤ نيست ؟ ممنون
يعني ٣در ٤ يا ٦ در ٤ نيست ؟ ممنون
(2015-01-06 ساعت 21:08)m.ghoreishi نوشته:(2015-01-06 ساعت 20:40)reza-alavi نوشته: سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
٨- مبلغ ٣٣٠ دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون
دوست عزیز
مدارک درخواستی توسط ایمیل سفارت برای هر کیس متفاوت میباشد. مورد عکس هم خیلی مهم نیست و فقط جهت اطمینان از جدید بودن عکسهاست. شما عکس جدید و البته متفاوت با عکسهای ارسالی همراه داشته باشید.موفق باشید
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!