2015-02-04 ساعت 13:19
دوستان عزیز سلام: ببخشید که موضوع جالبی رو مطرح نمیکنم.من 2 ماه پیش بطور اتفاقی متوجه نوعی کنسر در خودم شدم و 2هفته پیش عمل جراحی کردم. ظاهرا که بخیر گذشت .حالا میخواستم بدونم ایا به جهت این عمل تغییر اطلاعاتی خاصی در مورد کیسم یا هرنوع کاری در رابطه با ازمایشات پزشکی یا واکسیناسیون لازم هست انجام بدم یا نه. بسیار ممنون
[/quote]
با آرزوی صحت و سلامت برای شما. نخیر هیچ تفاوتی در واکسیناسیون و حتی معاینات پزشکی نداره. چون برای اونها ایمنی دربرابر بیماری های واگیر دار و مسری مهمه و cancer شامل این بیماریها نمیشه. شما دکتر که تشریف بردید و شرح حالتون رو گفتید ازش بخواید تا درصورت امکان از گرفتن عکس قفسه سینه هم صرف نظر کنه، چون اشعهx برا شما مناسب نیست. شاید شاید قبول کرد.
[/quote]
با آرزوي سلامت براي تو دوست عزيز
نه نگران نباش
[/quote]
با آرزوی صحت و سلامت برای شما. نخیر هیچ تفاوتی در واکسیناسیون و حتی معاینات پزشکی نداره. چون برای اونها ایمنی دربرابر بیماری های واگیر دار و مسری مهمه و cancer شامل این بیماریها نمیشه. شما دکتر که تشریف بردید و شرح حالتون رو گفتید ازش بخواید تا درصورت امکان از گرفتن عکس قفسه سینه هم صرف نظر کنه، چون اشعهx برا شما مناسب نیست. شاید شاید قبول کرد.
[/quote]
با آرزوي سلامت براي تو دوست عزيز
نه نگران نباش
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم

آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015