2015-02-06 ساعت 20:38
(2015-02-02 ساعت 06:59)اریوبرزن نوشته:(2015-01-31 ساعت 03:38)firouz mah نوشته: سلام به همه ی دوستانی که در دالاس زندگی میکننسلام دوست عزیز
من فیروزه هستم از برندگان 2014 .
لطفا اگر کسی دوست داره و ممکنه به من کمک کنه ممنون میشم . من هیوستون زندگی میکنم 2ماه از ورودم میگدره . گرین کارتم به ادرس اولیه در مریلند فرستاده شده و شخص دریافت کننده متاسفانه بدون اطلاع مجددا اون رو به اداره مهاجرت مسکیت در دالاس فرستاده . طی تماسهای مکرر با یو اس سی آی اس و مراجعات ح******** به اداره مهاجرت هیوستون تاکنون جوابی نگرفتم . و از اونجایی که فاصله هیوستون تا نسکیت 4 و نیم ساعت هست و یکروزه باید برگردم . خواستم بینم اگر اکسی میتونه یه سر به اداره مهاجرت در مسکیت بره و اطلاعانم رو بهش بدم ببینه میتونن گرین کارتم رو پیدا کنن . بعد به من اطلاع بده که خودم بباام .
2819189561 in shomarame
Mesquite اداره مهاجرت
شرایط منم دقیقا مثل شما بود بعد از حدود 9 ماه گرین کارتم اومد شما باید وقت ملاقات بگیری و بری اداره مهاجرت هیوستون و احتمالا فرم I 90 رو پر کنی
من 4 بار فقط مراجعه کردم به اداره مهاجرتشون . تغییر آدرس دادم هربار شرایط رو توضیح دادم و حتی بارکدی که گرین کارت مجدد به اداره مهاجرت مسکیت فرستاده شده رو بهشون دادم ولی انگار سردرنمیارن و مرحله آخر رو همش ÷یشنهاد میکنن که پر کردن فرم I90 هست . حتی میدونم کسی که گرین کارتم الان دستشه اسمش چیه . بخاطر همین در دالاس دنبال کسی می گردم که یه سر بره اداره مهاجرت مسکیت و از اون شخص یه سوال کنه تا خودم یه روز وقت بذارم و برم . چون از هیوستون تا مسکیت 4 و نیم ساعته و من هم نه ماشین دارم و نه کسی رو تو امریکا دارم .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي

كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي