2015-02-06 ساعت 23:05
(2015-02-06 ساعت 22:33)m.mehrjoo نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزيز ما هم تغيير آدرس داشتيم. ولي تغيير آدرس داخل يك ايالت بود ولي به شخصه فكر نمي كنم اين مسأله تأثيري بذاره.ما بعد از ورودمون تو فرودگاه آدرس جديد رو اعلام كرديم بعد هم تو سايت اداره ي مهاجرت آدرس رو تغيير داديم.يه هفته قبل از پروازمون براي گرين كارت ثبت نام كرديم با همون آدرس قديمي و بعد از ورودمون به آمريكا و اعلام در فرودگاه در سايت هم آدرس رو تغيير داديم وقتي توي سايتي كه ثبت نام كردين پي گيري كنيد بعد از يه مرحله اي سايت پست شماره كارت شما رو ميشناسه و مي تونيد ببينيد كه كارتتون به كجا مي ره من تو سفرنامم تو قسمتي كه گرين كارت رو پر رنگ نوشتم كامل توضيح دادم كه چطوري اين مراحل انجام شد.بخونيد شايد بهتون كمك كنه.
سوال من تکراریه اما با کمی تغییرات
من آدرس برای پست گرین کارتم رو لس آنجلس زدم اما حالا میخوام برم دالاس ، بعضی دوستان میگن عوض کردن آدرس باعث میشه پروسه صدورگرین کارت طولانی بشه، بعصی ها میگن ممکنه باز بره به همون آدرس قبلی
دوستانی که تجربه داشتن خواهشا راهنمایی کنن من چکار کنم
مرسی
کیس نامبر:**2014AS58،ابوظبی، 2نفر،سفرنامه ی مصاحبه ی ما، دیدگاههای آرش در مورد آمریکا، چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شوم؟،سفرنامه: ارواین ،کالیفرنیا