2015-02-11 ساعت 02:51
(2015-02-09 ساعت 02:43)jojo_hami نوشته:بله خیلی خوبه.(2015-02-09 ساعت 01:37)Arson نوشته: با تشكر از اطلاعات وسيع و مفيدي كه دوستمان اراىه نمودند، من خودم هفته قبل با استفاده از همين سيستم بيمه جديد اوباما، يك پلان بيمه ٥٠٠ دلاري را خريدم ماهيانه ٣٣ دلار (براي سه نفر). بنابراين براي دوستاني كه هنوز درآمد كافي ندارند، قابل توصيه است.
تنها نكته اين است كه ظاهرا بقيه مابه التفاوت ٣٣ دلار تا ٥٠٠ دلار را دولت به شركت بيمه كننده ميپردازد و ممكن است روزي از كسي كه حميت مالي مهاجر را تقبل كرده، مطالبه نمايد. اگر دوستان در اين زمينه اطلاعي دارند لطفا بفرمايند.
سلام، میشه بگین از کدوم سایت واسه بیمه اقدام کردین؟ و از کدوم قسمتش؟؟؟...شما اصلا در آامد ندارین یا اینکه جزو افراد با در آمده کم ثبت نام کردین؟؟..ماهی ۳۳ دلار خوبه.
البته من نفهمیدم که 33 دلار برای هر نفر یا مجموعا 33 دلار برای سه نفر ؟
البته میزان درآمد تو انتخاب پلن بیمه و میزان کردیتی که به شما میدن بسیار تاثیر گذاره.بزارین یه مثال ملموس که مربوط به خودمه رو براتون بزنم.من خودم از طرف کارفرمام بیمه دارم.ماهی 80 تا اگه اشتباه نکنم دارم میدم.یونایتد هلس کر.خانمم هم از طرف کارفرماش بیمه بلوکراس بلو شیلد داره و ماهی تقریبا 200 تا داره میده که فکرکنم پوشش اون بیمه از بیمه من بهتره.چه دیداکتبل و چه نتورک.نمی دونم که می تونستیم وقتی از طرف کارفرما آفر بیمه داریم برای اوباما کر ثبت نام کنیم یا نه.اما وقتی از روی کنجکاوی این کار رو کردم دیدم که با درآمد ما پلن های اوباما کر گرون تر درمیاد.اما وقتی مادر خانمم رو که اون موقع قرار بود بمونه و شغل و درآمدی هم نداره رو به مجموعه دو نفری خودمون اضافه کردم این رقم به شدت پایین اومد و شد ماهی 250 دلار یا همچین چیزی برای 3 نفر که به نسبت 280 تا برای دو نفر بسیار بهتره.البته مادر خانم من موندنی نشد و ما هم همون بیمه خودمون رو داریم.اما درآمد،تعداد اعضای خانوار،تعداد بچه و سن افراد تو این قضیه بسیار مهمه و دوستان به این نکته توجه داشته باشن.این تجربه من از این قضیه بود و دوستان اگه نظر اصلاحی دارن ارائه کنن.
موفق باشین.