کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-02-12 ساعت 22:40)ریحانا نوشته:  من معتقدم (حس قوی ای دارم که) در آسیاحداقل تا 8000 کارنت می شوند.دوستان گل خواهش میکنم منفی نباشید.

کاملا با حس شما موافقم چون منطق پشتش هست،
یه حساب کتاب سرانگشتی بکنيم خيلي از نگرانی‌ها از بین ميره،
تو آسیا باید 8 یا 9 هزار تا ویزا صادر بشه که برای صادر شدن این تعداد باید حداقل 4تا5 هزار کیس نامبر مصاحبه بشه، و همه می دونیم که تا شماره 5000 لزوما 5000کيس وجود نداره، حالا خودتون حساب بکنید اصلا امکانش هست که فقط تا کیس نامبر 6 هزار به مصاحبه دعوت شه؟ (که بعضی دوستان نگران مصاحبه نشدن هستند)
به نظر من اگه همه برنده ها کارشون رو پیگیری کنن و هيشکي هم ريجکت نشه ( که هیچ کدومش امکان نداره) حداقل تا کیس نامبر 9000 باید دعوت به مصاحبه بشه تا اينا بتونن سقف ويزاي آسیا رو پر کنن،
موفق باشيد
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، Macy

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط mohammad_sepah - 2015-02-13 ساعت 01:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان