کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست؟
سلام
زمانی که برای وام اقدام کردم تنها یک تکس ریترن داشتم که مبلغ زیادی نداشت. اما تو مرحله underwriting تکس سال بعد را فایل کردم.
وام را مارچ 2014 گرفتم به صورت fha و دو روز دیگه ریفاینسن میکنم به conventional. نسبت 31% هم مربوط میشه به FHA برای conventional تفاوت داره..
من کالیفرنیا نیستم . شمال فلوردیا جکسونویل و اینجا قیمت خونه قابل مقایسه با کالیفرنیا نیست. اینجا یک خونه نو با 2000 sqft تو منطقه با مدارس خوب را میشه با 250-300 هزار دلار خرید.
من درباره اون سه ماه بعد که باید صبر کرد تحقیقی نکردم و اطلاعی ندارم .
ضمنا هنوز به 4500 دلار در ماه برای تکس نرسیدم اما امیدوارم برسم!
درباره ران دوم کردیت هم کاملا درست هست . مرحله ای که under writer کلیر بده دوباره یکبار ران میکنند که مطمئن شوند که هیچ وام جدیدی درخواست نشده و به قول معروف debt جدید نیامده باشه. حالا درباره خرید خونه شاید اینطور نباشه اما زمان ریفاینسن این اتفاق یه تاثیر مثبت هم روی کردیت میزاره و اون این هست که شما یک loan را کامل میبندین و یک جدید باز میکنید .
درباره تعداد کردیت کاردها من تنها سعی میکنم از کش بک و 0% فایننس استفاده کنم . اما آدمهایی میشناسم که با این کردیت کاردها بیزنس میکنند. relator من مرتب با این کردیت کاردها کاندو میخره و میفروشه. کردیت جدید باز میکنه با 0% تبدیل میکنه به کش و به قول خودش تو یکسال دوبرابر با وام 0% میسازه.
منظور من از پاسخ به پست شما جسارت نبود ؛ تنها نکته ای که باعث شد من به پست شما پاسخ بدم تفاوت شرایطی هست که هر شخص بسته به مکان و شرایط خودش داره.
(2015-02-14 ساعت 18:36)Persischer نوشته:  stealth جان،

تاپیک سیم کارتها رو نگاه کردم ولی متوجه نمیشم چطور میتونم اونو به خرید خونه تعمیم بدم. سیو کردن ۲۰ یا سی دلار در هزینه ماهانه موبایل البته کار خوبیه چون حیف از یک سنتی که اضافه به شرکتهای تلفن داد. خرید گوشی وسیم کارت مثل خرید خونه اینوستمنت بحساب نمیاد یا اکوئیتی نمی سازه که آدم - حتی اگر هم به قول شما - نفسش ازجای گرم درمی آد بگه عیب نداره بذار بیست سی دلار در ماه اضافه بدم.

قیمت خونه هرچی که باشه و هر جا که باشه - غیر از دیترویت - ظرف سی سال حداقل سه برابر خواهد شد بنابراین خریدن خونه اساسا کار سودآوریه. ولی حرف من این بود که ساختن کردیت یک بخش بسیار فرعی از فرایند خونه خریدن هست. قسمت اصلی حداقل دوسال مالیات پرداخت کردنه.

تبریک میگم که شما بعد از ۱۵ ماه واردشدن به آمریکا تونستید وام بگیرید، تجربه منحصر به فردی هست. شاید مربوط به قبل از ۲۰۰۷ باشه. توی لس آنجلس برای همچین وامی باید داون پیمنت خوبی داد، درآمد بالا یا کوساینر داشت، فی بیشتر پرداخت کرد و به نرخ بهره بالاتر از پرایوت لندر رضایت داد. بعد از سقوط بازار چند سال پیش، خیلی ضوابط شدید از طرف دولت روی مورگیج اعمال شد.

نسبت بین درآمد شما و قسط خونه باید ۳ به یک باشه تا وام تونو تایید کنن. یعنی اگر:

قسط خونه + مالیات خونه + بیمه خونه + بیمه وام + شارژ = ماهیانه ۱۵۰۰ دلارباشه

تکس شما باید دو سال درآمد ماهی ۴۵۰۰ دلار نشون بده تا کوالیفاید بشید.

مهلت دوهفته ای که گفتید، درسته، ولی اگر از این دوهفته گذشت، باید ۳ ماه تا ران بعدی فاصله باشه تا اکسور کم نشه. (اینو از ۳ سال پیش میگم، شاید الان فرق کرده)
برای وام گرفتن حداقل دوبار، یک بار همون اول برای پری اپرووال، و یک بار هم در آخرین مرحله صدور وام، کردیتو با اجازه گرفتن از متقاضی چک میکنن. که از دوهفته بیشتر طول میکشه.
در مورد تعداد کردیت کارت من نظری ندارم، ولی دیدم که معمولا میگن ۲-۳ تا باید داشت. بیشترش وقت گیر و جاگیره، کیف پول الکی باد میکنه، وپای صندوق موقع پرداخت باعث تردید میشه. کش بک هم همه کارتها ندارن.

ممنون از شما stealth جان، اگر از تجربه خرید خونه در شهری که هستید بگید، کمک بزرگی به ما کردید.

پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، EMS ، sce

پیام‌های این موضوع
کارتهای اعتباری - توسط Masoud - 2007-08-31 ساعت 21:23
CREDIT CARD - توسط pm1350 - 2009-04-07 ساعت 08:34
RE: CREDIT CARD - توسط samad - 2009-04-08 ساعت 04:13
RE: CREDIT CARD - توسط greencardholder - 2009-04-08 ساعت 22:10
RE: CREDIT CARD - توسط laili - 2009-11-23 ساعت 13:16
RE: کارتهای اعتباری - توسط Ashkan78 - 2009-12-21 ساعت 14:34
RE: کارتهای اعتباری - توسط nicole.gemini - 2010-01-27 ساعت 09:53
کارت اعتباری - توسط mahdis - 2010-02-17 ساعت 15:27
RE: کارت اعتباری - توسط behzad756 - 2010-02-17 ساعت 21:50