کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-02-19 ساعت 01:21)shahin2737 نوشته:  
(2015-02-19 ساعت 01:03)ebrahim1e نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 16:21)ghazaleh12324 نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 14:53)mojgan m نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 14:17)ghazaleh12324 نوشته:  دوستان آیا به نظرتون روند کارنت کردن به همین شکل می مونه؟
آیا نمیخوان این ماه همه رو کلیر کنن و بعد دوباره کارنت ها رو زیاد کنن؟

سلام دوست عزیز. امیدوارم ماه های آینده هر ماه هزار نفر اعلام کنن و ما ایرانی ها با اتمام صدور ویزا مواجه نشیم. اگر همین روند ادامه پیدا کنه ممکنه 6500 با بالا حتی دعوت به مصاحبه هم نشن. آینده قابل پیش بینی نیست و باید تا یک هفته به عید صبر کنیم. به امید کارنت شدن و دریافت ویزای همه ایرانی ها....Smile
پس با این حساب اگه همین طوری جلو بره تا ۶۵۰۰ فقط میرن مصاحبه و اگه ۱۰۰۰ تایی بره، همه می رن مصاحبه
تا خدا چی بخواد...
مطمعنا رقم نهایی بولتن ویزا حدوده 10000 میباشد بابت مصاحبه رفتن اصلا نگرانی وجود نداره
مسئله اصلی زود کلیر شدن هست در صورت کلیرنس خوردن
بکار بردن کلمه "مطمئنا" ویا "قطعا "جرات میخواد که من ندارم.این مسئله همون داستان دزدی که میپره رو پشت بام خونه و زن خونه به مرد میگه پاشو برو ببین چیه مرد میگه:" ایشاله گربه اس " همینطور هی دزد پایینتر میاد و مرد میگه ایشالا گربه اس .تا اینکه دزد تمام وسایل رو میبره.حالا شده داستان ما .هر ماه میگیم ایشالا ماه بعد درست میشه. البته من هم همینو میگم.ولی هر ماه دریغ از ماه قبل !!!پنج ماه دیگه مونده ولی خیر سرمون دیگه وقتی برای کلیر شدن نمیمونه Sad . دوستی داشتم که پارسال با کیس سه رقمی 210 روز کلیرش طول کشید . نمیدونم آه اش منو گرفته یا نه ولی بخدا من اصلا حرفی پشت سرش نزدم Wink .

دوست عزیز نگرانی من هم زود کلیر شدنه اگه نه هم من میرم مصاحبه هم شما اینو مطمعنم Big GrinBig GrinBig Grin
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط ebrahim1e - 2015-02-19 ساعت 01:47