کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-19 ساعت 19:41)varchandi نوشته:  سلام من یه سوال رو تو فروم ترجمه مدارک نوشتم جوابی از تجربه های قبلی نگرفتم
با اجازه مدیر این فروم اینجا می پرسم امیدوارم بتونم جوابی مبنی بر تجربه های قبلی پیدا کنم
و اما سوال:
من امروز متوجه شدم که شناسنامه خانومم چون المثنی است و توضیحات داره تو ترجمه توضیحات از حکم دادگاه برای صدور المثنی صحبت کرده.
آیا باید Court Certificate بگیرم برای این قضیه یا نیازی نیست؟
آیا کسی بوده مشکل مشابه من و داشته باشه و تجربه کرده باشه
ممنون میشم از پاسخاتون
با سلام حدود ۱۰ روزپیش تو دفتر ایران ایر که نزدیک سفارت آنکارا است نشسته بودم جوانی اومد و به مدیر اونجا گفت سفارت منو فرستاده اینجا که شناسنامه ام رو که المثنی است بفرستم ایران و میخوام دو باره برش گردونید اینجا مدیر گفت دو روز دیگه با اتوبوس میفرستم و هفته بعد برش میگردونم من نپرسیدم برا چی میخوای بفرستی ایران ولی فکر میکنم چون شناسنامه خانمتون المثنی است باید ببرید دادگاه و تاییدیه بگیرید وبعد ببری ترجمه البته دارالترجمه های با سابقه اینا رو میدونن بهتره از اونا هم بپرسید (اگه خواستید پیام خصوصی بدید آدرس دارالترجمه رو برات میگم )ویا ایمیلی به سفارت بزنید و ازشون بپرسید .نگران نباشید .شاد باشید
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط farrokh33 - 2015-02-19 ساعت 20:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان