کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-21 ساعت 11:03)mohammad384 نوشته:  سلام.ببخشید این سوال رو اینجا مینویسم. سلام. من ۹ مارث مصاحبه دارم. ۱سوال داشتم. من سربازی رفتم ولی‌ در قسمت have you ever served in the military نوشتم no. البته کسی‌ برام فرم رو پر کرد. دیروز یکی‌ از دوستام میگفت باید میزدی yes. می‌شه کمکم کنید و اگه اشتباه زدم چکار کنم؟ اگه ممکنه کمکم کنید. کلی‌ استرس گرفتم.
ممنون

ببخشید قصد ناراحت کردنتون رو ندارم ولی دوست عزیز شما که هم مدرک تحصیلی عوضی زدی هم سربازی ...... چطور اینقدر خونسرد دادین به کسی که از نظر من تو باغ نبوده واسه پر کردن این فرم.
و چرا حالا دم مصاحبه چک کردین .............
میدونم گفتن این حرفا الان جز ناراحتی چیزی نداره ولی یا به مدیران فروم پیام خصوصی بدین و راهکار بپرسین یا با پرواز سبز آرزو تماس بگیرین چون راستش سوالاتتون رو هم دایم دارین توی تاپیک های نامربوط میپرسین و اینطوری جواب درست نمیگیرین.
ایشالا که مشکلی پیش نمی یاد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: HERMES7

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط laleht - 2015-02-21 ساعت 11:51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان