2008-11-26 ساعت 01:32
farshad00 نوشته: سلام
1- من درخواست تعويق مصاحبه داده بودم و ازشون در ايميل خواهش كردم ژانويه را قبول كنند. چون به علت مشكلات خانوادگي نميتوانم بعد از آن بيايم. كه خوشبختانه براي 27 ژانويه قبول كردند. اگه نمينوشتم مشكلات خانوادگي خيلي ديرتر مي انداختند. البته اين را هم نوشتم كه اگر امكان ندارد همينو مي آيم يا درخواست تعويض محل مصاحبه به لندن را خواهم كرد. اما اونا به هر حال قبول كردند.
2- پيام جان چرا باعث ضايع شدن ميشه ؟ مگه بالاخره شماها نوبتتون نميشه؟ امكان داره اگه ما نخواهيم بريم به شماها نوبت نرسه؟
3- مسعود جان پس شايد من زن و پسرمو ببرم اونجا و خودم هر ششماه برم و بعد از 5 سال كه خانمم تبعيت را گرفت من هم به تبع از همسر تبعيت اونجا را بگيرم. هرچند كه چون خانم بريتيش پاسپورت داره و تابع كشور انگلستان هست شايد تابعيت به ايشان ندهند. و منو نگران كرده.
4- يك پست ديگه علي ج يك جمله اي براي من نوشته بود كه من تقريبا جوابمو گرفتم بد نيست شما هم بدانيد كه ظاهرا از آقا سعيد نقل شده:
تردیدها بعد از مهاجرت کشنده هستند. چه آدم محکمی باشید و چه آدم ثابت قدم، زندگی در غربت خیلی زود دشواری های خودش را نشان خواهد داد و روزی صد بار از کاری که کردهاید پشیمان خواهید شد. در این زمان هست که یک عزم فولادی به کمک آدم میآید که سختی ها را تحمل کند و به تردیدها اهمیتی ندهد. همه دچار تردید میشوند. اما پاسخ ما به این تردیدهاست که آینده ما را رقم خواهند زد. تردید ها خیانت کارترین افکار انسان هستند. تا تصمیمی نگرفتهای هزاران بار فکر کن، اما وقتی قدم پیش گذاشتی آماده جنگیدن با تردیدها باش. مخصوصا اگر کاری که میخواهی بکنی یک دیوانگی به نام مهاجرت باشد!
با تشكر از همگي
خوب آقا فرشاد انگار حرف سعید رو نگرفتی !!
نقل قول:تا تصمیمی نگرفتهای هزاران بار فکر کن، اما وقتی قدم پیش گذاشتی آماده جنگیدن با تردیدها باش. مخصوصا اگر کاری که میخواهی بکنی یک دیوانگی به نام مهاجرت باشد!پس یا نرو یا اگه میری با قاطعیت برو !! برو و اونجا رو خونه خودت بدون !! اگر هم نمیری برای چی هزینه می کنی ؟ که فقط یه[/quote] کارت داشته باشی ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. 
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011

شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6