کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
مرسی از محبت و پاسخ همه
راستش این آژانس که اقدام کردم مدیر فنیش دوستمه که هر سال همه کارامو انجام میده بدون حضور خودم بهش گفتم از این ویزا فوری ها نمی خوام و تا به امروز خیلی واسم عالی عمل کرده حال اگه این دفعه چیزی بشه شانس من که دیگه Big Grin
حتی چون بلیطم رو آنلاین از خود ایرلاین خریدم گفت بیار برات مهر کنم بتونی ارز مسافرتی بگیری
البته من امسال تابستون ارزم رو گرفتم اما شنیدم در نیمه دوم اسفند میتونم از سهمیه سال 94 استفاده کنم که هنوز وقت نکردم از بانک بپرسم صحتشو.
این مصاحبه تو عید افتادن هم واسه خودش داستانی داره والا..... هم از نظر هزینه هم ترافیک مسافر ............... درد سر های خودشو داره خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: Aghaman ، mfte.teacher ، p00ya2001 ، A_A

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط laleht - 2015-02-24 ساعت 11:46

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان