کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-02-24 ساعت 18:53)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 18:28)khalilkhah نوشته:  احتمالا به خاطر اینکه سال قبل کلی رفتن مصاحبه ولی خیلی ها نتونستن ویزا بگیرن, از طریق کم کم کارنت کردن می خواهند فاجعه پارسال که خیلی ها رفتن دم سفارت (و با سروصدا کردن آبروی ایرانی را بردند) رخ ندهد

من یکم بی منطقم اما خودم را میزارم جای پارسالیا بهشون حق میدم وقتی ی پدر مجبور میشه از خانوادش جدا بشه . و کاملا بهشون حق میدم چون به خاطر ی سری دلیل پوچ به ادمها برچسب میزنند و پروسشون را طولانی میکنند . البته شما میتونید بگید میخواستند انتخاب نکنند اما چه بده امید هات خراب شه . و اعتراض حق هر فردیه ابرو ریزیم نیست . به قول خودشون که ازادی دارند . چه بسا ک اعتراضات اونها به نفع ما بشه .

یعنی شما وضعیت امسال را می گویید به نفع ما سال های قبل حداقل کارنت شده و مخصوصا مصاحبه یک برنامه روتین داشت, امسال یک وضعی شده یکی که کارنت می شه یا نامه دومش می آید, کلاهش را می اندازه هوا
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: shahin2737 ، p00ya2001 ، bahar101

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط khalilkhah - 2015-02-25 ساعت 12:12

کاربران در حال بازدید این موضوع: