کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-02-26 ساعت 18:19)hilda60 نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 15:49)ehsanalavy نوشته:  سلام بچه ها،
من با راهنمایی یکی از دوستان رفتم آزمایشگاه فروردین، واسه تست آبله مرغان. دیروز صبح ساعت 8 رفتم واسه نمونه گیری. انصافا خیلی خوب خدمات میدن. تا اینکه گفتم جوابشو زود میخوام خودشون تست منو گذاشتن تو لیست اورژانسی ها. جوابشم ساعت 3 گفتن بیا آماده اس. خیلی خوشحال شدم . مونده بودم اگه نشه ارمنستان باید چیکار کنم!!!!!!؟؟؟؟؟
آزمایشگاه واقعا از لحاظ مشتری مداری حرف نداره، جواب آزمایش رو هم حتی پیک دارن که رایگان میاره دمه درتون!!! حتی با چایی و کافه میکس هم پذیرایی میشین اونجا.
برای دوستانی که اسم تست آبله رو میخوان مینویسم ، آخه خیلی از دکترا اسمشو نمیدونن. تست (Varicella Zoster Virus (VZV . دقت کنید حتما از آزملیشگاه بخواین که هر دو شکل تست یعنی IgG و IgM رو انجام بدن. چون بر اساس هر دو نوع تست تشخیص داده میشه که نتیجه چی هست.
آدرس آزمایشگاه : خیابان امام خمینی ، تقاطع خیابان کارون.
خب خداروشکر که کارتون انجام شد
فقط یه سوال؟
برای همسر من فقط IgG هست . این دوتا چی هستن اصلا؟ فرقشون؟
اگه تست IgM رو انجام بدیم و معلوم بشه که نیاز به واکسن آبله مرغون هست اونوقت چی ؟ چون نتیجه قبلیه ما نیاز به واکسن نداشتیم!

مرسی که شما آزمایشگاه رو معرفی کردین.
چیزی که من تو اینترنت راجع به آبله مرغان خوندم این بود که از روی 2 تا نوع تست میشه نتیجه گرفت که نیاز به واکسنش هست یا نه. چون حالتهای مثبت و منفی تو دونوع بررسی میشه که ، در کل 4 حالت میشه . یعنی اگه IgG مثبت باشه و IgM منفی باشه نیاز به تزریق واکسن نیست. منظورم به این شکله:
- IgG مثبت همراه با IgM مثبت، نشاندهنده عفونت اخیر به ویروس VZV می باشد. این نتیجه به تنهایی جهت تشخیص عفونت VZV کافی نمی باشد و باید در چارچوب تظاهرات بالینی تفسیر گردد.

- IgG مثبت همراه با IgM منفی نشاندهنده واکسیناسیون و یا عفونت پیشین به ویروسVZVمی باشد. این افراد نسبت به عفونت مجدد مصونیت دارند.

- IgG منفی به همراه IgM منفی نشاندهنده در معرض قرار نگرفتن فرد به ویروس VZV و عدم ایمنی می باشد. با این وجود یک نتیجه منفی ابتلا به عفونت VZV و یا پاسخ به واکسیناسیون را رد نمی کند. زیرا ممکن است نمونه گیری قبل از ظهور آنتی بادی در خون گرفته شده باشد. نتایج منفی(9>) مشکوک به عفونت اخیر و یا پس از واکسیناسیون جهت ارزیابی پاسخ سیستم ایمنی می بایست طی 2 الی 3 هفته بعد تکرار گردد. نتایج مشکوک(9-11) باید با انجام آزمایش نمونه ای جدید در طی10 تا 14 روز بعد پیگیری گردد.

به هر حال برای اینکه تو ارمنستان مشکلی براتون پیش نیاد بهتره اینجا همه کارها رو تا حد امکان تمام و کمال انجام بدین.
چیزی که من میدونم تو کشور ارمنستان واکسن آبله خیلی کم پیدا میشه، یا شاید اصلا پیدا نشه! قیمتشم خیلی گرونه. اگه همسرتون نیاز به واکسن داشته باشن همینجا تو انستیتو پاستور فک میکنم واکسنشو بزنن. ولی خب این احتمال خیلی کمه که نیاز به واکسن داشته باشن.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: hilda60 ، AliReza.Sh

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط شایان واحد - 2014-06-04 ساعت 22:27
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 10:22
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 16:01
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:33
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:58
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-23 ساعت 13:40
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط ehsanalavy - 2015-02-26 ساعت 20:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2015-07-15 ساعت 11:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: