کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام

ديپلمم رو به من ندادن گفتن باید نامه درخواست دیپلم از دانشگاه کاردانيت بياري! کاردانيم رو بهم نمیدن میگن باید ديپلمت رو بیاری! اگر نامه میخوای برای گرفتن ديپلمت از هنرستان باید نامه اشتغال و کپی معافیت تحصیلی از دانشگاهت بیاری! کارشناسيم رو بهم نمیدن میگن باید تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات از کاردانيت بیاری! نامه اشتغال و کپی معافیت دانشگاه ارشدم بهم نميده ميگه مدارک کارشناسيت رو بیار!

حالا من قضیه کاردانيم رو حل کردم ک کارشناسيم رو بهم بدن ولی موقت میدن دانشنامه رو نمیدن!
مدرک کارشناسيم رو بدن باید بدم ارشد تا نامه اشتغال و کپی معافیت تحصیلی بهم بدن! تا بدم کاردانيم تا نامه درخواست دیپلم بهم بدن!

در آخر یه دیپلم فنی دستم ميمونه!

چیکا کنم بچه ها؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط bahram10 - 2015-03-03 ساعت 14:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: