2015-03-05 ساعت 00:12
(2015-03-03 ساعت 22:50)laleht نوشته:(2015-03-03 ساعت 16:36)babisondes نوشته:(2015-03-02 ساعت 19:00)omid_h نوشته: سلام،دوستان میشه یک راهنمایی بفرمایید..ممنون میشم.
موقع برگشت از آنکارا تو فرودگاه امام چمدونا و وسایلو چطوری چک میکنن؟ فقط دستگاه رد میشه یا بازرسیم میکنن؟
من ۴ بار وارد فرودگاه امام شدم، ساک ها اصلا از دستگاهی که جلو چشم شما باشه رد نمیشه و فقط زمانی که رو نقاله میزارن از دستگاه رد میشه . فقط یه اقایی همون وسط سالن میشینه که کارمند گمرکه و اگه هر نفری بیشتر از ۲تا چمدون داشته باشه شاید گیر بده که اگه زیاد خرید کردین جریمه کنه. یکی از دوستان از سفر تایلند با خودش تکیلا اورده بود ازش پرسیده بودن این چیه اونم گفته بود سرکه! یارو هم گفته خر خودتی بیا ببرش اما دیگه تکرار نشهمنظورم اینه که زیاد گیر نیستن
من جاى شما باشم چنين ريسكى نميكنم اگه مورد ممنوعه داشتين و طرف پاستون رو ضبط كرد ميخواين يه عمر زانوى غم بغل بگيرين ؟!! يه چند وقت دندون به جيگر بزارين بعد اونور تو ينگه دنيا هر كارى دوست داشتين بكنين و هر چى خواستن ميل كنين
البته اين نظر كاملا شخصيه و تصميم با خودتون
در هر صورت موفق باشين
البته من میدونم شما نیتتون از اینکه میگید دندون رو جیگر بزاریم خیره ، ولی لطف کنید تا از چیزی اطمینان پیدا نکردید قضاوت بیجا نفرمایید..ممنون.
کیس:***2، رویت قبولی: می، ارسال فرم 260: 18 اگوست، نامه دوم : 25 ژانویه، مصاحبه : 2 مارچ آنکارا،
تعداد نفرات : 2 نفر، وضعیت : کلیرنس، آپدیت : 2 و 4 و 6 و 10و11و 20 مارچ، 12 می (با ایمیل)، 15 جون شبانه
تعداد نفرات : 2 نفر، وضعیت : کلیرنس، آپدیت : 2 و 4 و 6 و 10و11و 20 مارچ، 12 می (با ایمیل)، 15 جون شبانه