2015-03-10 ساعت 10:15
(2015-03-10 ساعت 09:48)IDR نوشته: سلام دوستان خوبم.من بعد از کلی کش و قوس که هیوستونو انتخاب کرده بودم واسه زندگی یه دوست خوب تو دالاس پیدا کردیم و دالاس رو واسه زندگی برگزیدیم.اون تو دالاس کانتی هست.حالا چند تا سوال داشتم از خدمتتون :
1)دالاس کانتی واسه شروع ما تازه واردا که دنبال یه خونه با کرایه مناسب هستیم خوبه یا اینکه باید تو پلینو دنبال خونه باشم.دوستمون که میگه اونجایی که هست یه خوابه 1100 دوخوابه 1300-1400 هست
2)آیا اگه مثلا من با 1100 یه خوابه بگیرم تو دالاس کانتی ارزش دسترسی و محله ومدرسه رو داره نسبت به پلینو
3)کلا کجا رو توصیه میکنین دالاس کانتی یا پلینو باتوجه به اینکه من باید یه کار پیدا کنم و پسرم هم باید بره پیش دبستانی
4)البته از طرفی اگه پیششون باشیم فک کنم تو خیلی مسایل کمکمون کنن
در مورد دسترسی به مدرسه تفاوتی بین دالاس و پلینو نیست اما در مورد قیمت اجاره هایی که نوشتی به نظرم بالا هست! ما در شمال شرق دالاس هستیم و یک خوابه 545 دلار میدیم و ماه دیگه قراره که به یه جای دیگه بریم که 760 فوت مربع یک خوابه است با 590 دلار کرایه ماهانه. به نظرم 1100 برای یک خوابه در متروپلکس دالاس قیمت خیلی بالایی است در ضمن قیمت های کرایه خونه در دالاس و پلینو زیاد تفاوتی هم نداره
به دنبال یک زندگی خوبتر