کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-03-12 ساعت 12:12)farrokh33 نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 11:26)mohammad.1011 نوشته:  سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم بعضی اطلاعات واقعی رو براتون میگم که کلا نگرانی هاروکم کنم
1- به هیچ وجه بجز مهر رسمی دارالترجمه پول برا مهردیگه ای ندید،چون اصلا لازم نیست سعی کنید مترجمتون sworn translator باشه.
2-فقط آخرین مدک تحصیلی فرد برنده رونگاه میکنن وبه مدارک پایین تر اصلا کاری ندارن. مثلا من فوق داشتم لیسانس و دیپلم رواصلا نخواستن. البته مدارک همراتون باشه
3-مدارک تحصیلی افراد همراه رو اصلا نمیخوان ولی همراتون باشه
4- اگه دیپلم دارید دیپلمتون حتما باید 12 ساله باشه وگرنه من خودم دیدم 11 ساله رو ریجکت کردن
5-شناسنامه المثنی و توضیحات دار اصلا مشکل نداره چون ما هردوتا شناسنامه مون المثنی و توضیحات( فقط خانومم)داشت.دنبال هیچگونه نامه اضافی از ثبت احوال و... نباشید چون اولا : نمیدن دوما: همینکه شناسنامه المثنی دادن یعنی تایید کردن همه چی رو
6- بجز مدارکی که ایمیل میزنن هیچ مدرک اضافه نمیخوان> من رزومه کاری، سرتیفیکیت کاری و... داشتم ولی هیچکدوم رونخواستن
7- گردش حساب بانکی اصلا لازم نیست فقط موجودی کافیه
باتشکر
با سلام دوست عزیز سپاس از راهنمایی هایتون لطفا بفرمایید نتیجه مصاحبه تون رو و اگه ممکنه امضاتون رو فعال کنید. پرسش و پاسخ آفیسر چی بود ؟
سلام امضامو چند باره فعال کردم نمیدونم مشکل چیه
AP خوردیم. کارت صورتی ازقبل اماده بود
سووال زیادی نکرد
1- فوق لیسانس داری؟ بله
2- کجا کار میکنی؟ دولتی
3- چند سال سابقه؟
4- اگه بری امریکا کار اینجا رو ول میکنی؟ مسلما بله
5-خدمت ارتش یا سپاه: ارتش
6- اونجا بری چکار میکنی؟ کار مشابه با تجربم
7-خطاب به خانومم: شما کار میکردی قبلا؟ خیر
8- من پرسیدم : مدارک دیگری شامل رزومه، سرتیفیکیت کاری و... نیاز دارید؟ جواب افیسر: خیر
درپایان: شما به مراحل اداری بیشتری نیاز دارید و وقتی ویزا حاضر شد یکیتون بیاید کافیه.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: farrokh33 ، HERMES7 ، goliii ، jupiterx ، ریحانا

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط mohammad.1011 - 2015-03-12 ساعت 12:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان