کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-03-12 ساعت 14:19)rezasadeghi نوشته:  ورود ما به مهاجر سرا هم زمان بود با شروع اتفاقات سال 2014 !
دوماه و نیم تو تاپیک کلیرنس بودیم اما دریغ از اعلام شدن یک کیس.
امیدوار بودن با اینکه چشم رو روی واقعیت بستن خیلی فرق داره دوستای عزیزتر از جونم .
بهمون ثابت شده که کار kcc چطوریه
دیگه نباید خیلی امیدوار بود واسه این داستان و به نظرم تو این زمان ، بازگشت به برنامه هایی که از قبل واسه زندگی داشتیم بهترین کار ممکنه...

من هم کاملا باهاتون موافقم و در تایید حرفهاتون بگم که از اونجاییکه روال کی سی سی براین بوده که تا زمانی دعوت به مصاحبه صورت بگیره که ویزا موجود باشه و پارسال این رو رعایت نکردن و همه شاکی بودن که هزینه پرداخت کردن و مصاحبه انجام شده و بعد اعلام شده ویزا موجود نیست، امسال شاید داره واقعا بسته به موجود بودن ویزا و با احتیاط میره...
متاسفانه باید بگم امیدوار بودن یا نبودن فرقی در این قضیه نداره اما اینکه فکرتون رو درگیرش نکنید، برای خودتون بهتر هست
من در گیرش نیستم از این لحظه
موفق باشید همگی
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bia2mob ، rbrb-2015 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط نیلان - 2015-03-12 ساعت 17:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان