کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام مجدد

فرودگاه ايران :
آخرين كنترل ها رو انجام دادم .همه چي آماده بود ساعت 11 شب چهار شنبه از اصفهان حركت كرديم . آخراي مسير بد جوري خوابم گرفته بود ولي به هر سختي بود خودمونو رسونديم فرودگاه امام. ماشين رو گذاشتيم پاركينگ شماره 3 بقيه پاركينگ ها تكميل ظرفيت بود البته فكر كنم اينجوريم نبود و يه جورايي بازار سياه راه انداخته بودن و اونايي كه پول بيشتر ميدادن ميرفتن تو اون پاركينگ به هر حال رفتيم تو سالن .هنوز گيت پرواز ماهان باز نشده بود در واقع اولين نفر بوديم ساك هار و گذاشتيم و منتظر مونديم . گيت باز شد ولي ظاهرا اشكال داشت گيت كناري راه افتاده بود و ما هنوز ساك هامونو نداده بوديم بعد از 10 دقيقه كار ما هم راه افتاد . كاري نداشتيم رفتيم واسه كنترل گذرنامه .واسه سرم وثيقه گذاشته بودم شنيده بودم خيلي حساب كتاب نداره و ممكنه هنوز ممنوع الخروج باشه كه خداروشكر مشكلي نداشت . رفتيم ارزمونو گرفتيم . خيلي خسته بوديم رفتيم تو سالن ترانزيت يه نيم ساعتي خوابيديم .خوشبختانه پرواز به موقع انجام شد. هواپيمايي ماهان تميزو خوب بود با سرويس مناسب .

فرود گاه دبي :

ساعت 10 رسيديم فرودگاه ترمينال 2 واسه اسكن چشم ظاهرا دستگاهشون خراب بود ولي مشكلي نبود و رد شديم .نميدونم چرا اشتباه كردم و از فرودگاه سيم كارت خريدم
هم خيلي معطل شدم هم سيم كارتش دير فعال شد تازه يه طرفه هم بود . من ميتونستم تماس بگيرم ولي بقيه نميتونستن با من تماس بگيرن تازه اعتبارشم 1 ماهه بود .اشتباه از من بود . ترانسفر هتل منتظرمان بود با ون رفتيم هتل دلمون پالاس ديره . هتلش بد نبود ظاهرا آشپز ايروني اورده بودم چون تور ايروني زياد ميومد اين هتل غير از يك نوع غذاي ايراني هر روز بقيه غذاها از نوع هندي عربي بود با ادويه هاي خاص هند البته غذاي ايرانيشم چنگي بدل نميزد ولي كاچي به از هيچي . تو اتلقاش دم پايي نبود كه با خودمون آورده بوديم تبديل شارژر هم خودشون داشتن و ميدادن . بعد از چك اين و صرف نهار آماده شديم واسه رفتن به مديكال .

مديكال :

ما چون چهار نفر بوديم با تاكس برامون به صرفه تر بود ساعت 3و نيم NMC بوديم راحت پذيرش شديم ولي متاسفانه بايستي صبر ميكرديم تا دكتر شوكلا بياد فقط تنها كاري كه كردن اماده كردن پرونده ما بود يه كيس ايراني ديگه هم بود كه مادر واسه دخترش اقدام كرده بود .ساعت 5 دكتر شوكلا اومد . با توجه به خستگي زياد ما تقريبا كلافه شده بوديم . طاهرا روش كار عوض شده بود اول وكتر مارو معاينه كامل كرد بعد واسه پسرام هركدوم يه واكسن نوشت بعدش رفتيم واسه پراخت پول ، ازمايش خون ، قد و وزن و در آخر عكس قفسه سينه . تست توبركولين پسرم هم واسش زدن و قرار شد شنبه ساعت 7 ببرمش تا دكتر ببينه و جواب نهايي روز يكشنبه 12 به بعد آماده ميشه . در مورد واكسن ها ايرادي نگرفت فقط هم پاستور گفته بود واكسن كزاز بچه هام نياز نيست و هم تو مهاجر سرا خونده بودم فاصله نبايد از 10 سال بيشتر باشه واسشون نزديم ولي دكتر ميگفت از 5 سال نبايد بيشتر باشه به هر حال دو تا واكسن مهمونمون كرد .
از NMC ساعت 7 اومديم بيرون ولي دوباره اشتباه كردم و دنبال تاكسي ميگشتيم اصلا نبود 40-45 دقيقه علاف بوديم كلي پياده رفتيم تا يه تاكسي گيرمون اومد و رفتيم هتل در حالي كه مترو نزديك بود و ميشد با مترو رفت خوب تقصير خودم بود .
شام و روبروي هتل يا فست فود بود كه غذاش ارزون و خوب بود نصف مرغ سوخاري با مخلفات و نوشابه شد 20 درهم شب و زود خوابيديم . فردا به گشت و گذار گذشت واقعا قيمتها بيشتر از ايرانه ولي بازم ميشه تو بعضي فروشگاهها چيزايي پيدا كرد . پير كاردن دو تا شعبه اطراف هتل ما داشت 70-75 درصد تخفيف خرده بود ولي بازم نميشه همه چي خريد با اين وجود اگه بگردين ميشه خريد كرد. دي تو دي ، القبايل ، گرين هاوس سيتي سنتر و بعضي مراكز خريد رو خود هتل سرويس رفت و برگشت داره . واسه دريا هم صبها سرويس داشت ساحل تميزيم داره ما رفتيم خيلي خوب بود .
شنبه ساعت 7 با پسرم رفتين NMCبا مترو رفتيم .بليط رفت و برگشت خريديم 9 درهم شد از ايستگاه الرقه به سمت ايستگاه الاتحاد يه ايستگاه بعد ايستگاه الاتحاده پياده شديم به سمت ايستگاه ابوهيل سوار شديم ايستگاه سوم پياده شديم ايستگاه ابوهيل از خروجي شرقي خيابان بيرون بياييد NMC روبرو سمت چپ قرار داره . بعد از بازديد تست به همين طريق برگشتيم هتل فردا هم خودم تنهايي رفتم تا جواب نهايي رو بگيرم دوباره يك ساعت معطل شدم تا جواب آماده بشه .

آمادگي واسه مصاخبه:

روز قبل واسه رفتن به ابوظبي يه پرسو جويي كردم تاكسي فقط ميبره 250 تا 300 درهم ميگيره
ليدر تورمون هم گفت ميتونه ماشين بفرسته 400 درهم رفتو برگشت
با خانم *** و آقاي **** هركدوم صحبت كردن گفتن نفري 100 درهم در نهايت با **** هماهنگ كردم هرچند ميتونستم با اتوبوسم برم به دو دليل نكردم چون 4 نفر بودم خيلي تفاوت قيمت نداشت دوم اينكه مصاحبه ما 8:30 دقيقه بود نميشد ريسك كرد و حرص خورد

فعلا واسه اين قسمت بهم اجازه بدين برم دوباره ميام تكميلش ميكنم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی - توسط p00ya2001 - 2015-03-14 ساعت 10:32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان