2010-06-23 ساعت 22:23
(2010-06-23 ساعت 22:17)sarfarash نوشته:یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه(2010-06-23 ساعت 22:04)maryamjay نوشته:مرسی دوست عزیز(2010-06-23 ساعت 21:58)sarfarash نوشته:البته من که سفارت ابوظبی بودم 2 هفته بعد از کلیر شدنم رفتم سفارت و مهلت ویزام دقیقا تا 6 ماه بعد از اون تاریخ خورده. روزی هم که رفتم 4 ماه از تاریخ مدیکالم میگذشت. یعنی تا 10 ماه بعد از مدیکال ویزای من وقت داره.(2010-06-23 ساعت 21:51)iliad نوشته: با سلام میخواستم ببینم بعد از انجام همه کارها و گرفتن ویزا تا چند وقت فرصت داریم خودمون رو به خاک امریکا برسونیم؟سلام دوست عزیز
تا شش ماه پس از تاریخ پرونده پزشکی. این پست یکی از دوستان با تجربه است در این باره
در ضمن همه ویزاها 6 ماهه هستند.
پس اینو هم اضافه کنید به بقیه روال های بدون قاعده و قانون لاتری!
اما خبر خوبیه که شش ماه فرصت از زمان صدور ویزا به فرد می دهند.
برای ما شاغل های دولتی مساله مهمی هستش که بدونیم چند وقت فرصت داریم تا یک بهانه جور کنیم و بتونیم یک فرصت چند ماهه مرخصی بگیریم. شاید بهترین فرصت تعطیلات نوروز باشه که بشه با دو هفته مرخصی، یک ماه موند و یک سری کارهای اولیه رو انجام داد.
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.
2010AS3xxx