کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-03-28 ساعت 18:51)magmag3 نوشته:  سلام

من چند تا سوال داشتم، و واقعا ممنون میشم اگه کسی‌ بتونه کمکی‌ کنه

۱. اولین ورود میتونه از مرز زمینی‌ باشه یا باید حتما مرز هوایی‌ باشه

۲. بعد از اولین ورود اگه همون روز خارج شویم از مرز، تو بازهٔ ۶ ماه آینده چند بار می تونیم وارد آمریکا شویم، مثلا می‌شه وارد شیم، تقاضای پاس سفید بدیم، خارج شیم، و بعد برای انگشت نگاری دوباره وارد شیم؟ (اگه آره این بارها که وارد و خارج می‌شویم با چه پرمیتیه؟)

شرمند اگه سوالام یکم عجیبه، خیلی‌ ممنون میشم اگه کسی‌ که در این مورد اطلاعی داره بتونه کمکی‌ بکنه یا من رو به سایتی که این اطلاعات توش هست ارجاع بده

شاد باشید

سلام در مورد مرز زمینی چون شخصا تماس گرفتم و مطمئنم میگم که بله میشه من با مرز بوفالو تماس گرفتم چون خودم میخواستم هفته اینده برم و گفتن مشکلی نیست اگر ویزا و پکیج که همون پک مدیکال همراهتون باشه حتی روزهای تعطیل شنبه و یکشنبه هم میشه لند کرد البته ما بدلیل اینکه گفتیم دو روزه بریم و یه سفر تفریحی باشه نیویورک رو انتخاب کردیم وگرنه بعد از لندینگ حتما اطلاعات‌ میدادم زمینی به چه صورت بود
ولی از نظر هزینه و اینکه از تورنتو به بوفالو با ماشین دوساعت بود بسیار انتخاب خوبیه
امیدوارم کافی بوده باشه اگر خواستید شماره تماس مرز رو براتون بزارم

در مورد سوال دوم مطمئن نیستم ولی فکر کنم محدودیتی نباشه تعداد ورود و خروجتون
ولی در مورد پاس سفید تا اونجا که من اطلاع دارم باید یه دلیل درست و منطقی داشته باشید که بادرخواستتون موافقت بشه منظورم اینه که هرکسی با فرم پرکردن به تنهایی شامل گرفتن پاس سفید نمیشه البته اطلاعات‌ سوال دومتون چیزهایی بود که شنیده بودم
تشکر کنندگان: magmag3 ، goliii ، t_arian_n ، jupiterx

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط sun2000 - 2015-03-29 ساعت 05:34

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان