2015-03-31 ساعت 12:30
(2015-03-28 ساعت 15:57)فری خانم نوشته: سفرنامه دوم - آنکارا
بعد از حمد و سپاس از خداوند منان و همه دوستانی که در این سایت راهنما و امید بخش من بودند.
- با ایمیل روز مصاحبه 9 مارچ تعیین شد.
- درخواست تغییر روز مصاحبه رو به علت عدم مهلت کافی در تهیه مدارک دادم.
- با درخواستم موافقت کردند و روز مصاحبه رو 18 مارچ تعیین کردند.
- از دکتر اونگان 16 مارچ ( 12 ظهر ) وقت گرفتم.
- برگه واکسیناسیون پارسال رو به انستیتو تجریش بردم و ضمن ارائه مدارک ، واکسن آنفولانزا رو بهش اضافه کردند. سایر واکسن ها اعتبار داشتند.
- با راهواری گشت تور گرفتم شامل بلیط رفت ( 15 مارچ ) و برگشت ( 18 مارچ ) با ایران ایر و اقامت هتل 4 ستاره رویال تا یک شنبه ( 22 مارچ ) و ترانسفر فرودگاهی. بسیار خوش مسیر پیاده تا مدیکال و سفارت و پست 1446 و اینتر نت عالی
- صبح 2 شنبه نفر اول در کلینیک مدیکال بودم . 9 صبح شروع به کار کردند و تا ساعت 11 صبح همه کارهای من انجام شد.
- هیچ واکسن اضافه ای نخوردم.
- جواب مدیکال ساعت 3 بعد از ظهر
- وقت سفارت: 4 شنبه 18 مارچ - 8:30 صبح
- ابتدا در باجه در ورودی پاسم رو گرفت به همراه عکس و با آنچه که در سیستمش داشت تطبیق داد و اسم هتل و شماره اطاقم رو پرسید و مصاحبه رو فارسی انتخاب کردم و شماره داد و وارد سالن اصلی شدم.
- بعد از مدتی شماره من در باجه دریافت مدارک اعلام شد. سند ازدواج و شناسنامه به همراه ترجمه جدید و کپی اون ها و سند پرداخت مالیات 2013 رو درخواست کرد.
- بار دوم در باجه انگشت نگاری شماره من اعلام شد که فقط من رو رویت کرد و انگشت نگاری نکرد.
- بار سوم در باجه مصاحبه حاضر شدم. آقائی آمریکائی که فارسی سلیس نمیدونست. اول دست راست بالا و قسم خوردن. گفتم که فقط در فرم 260 مطلبی رو نتونستم به روز کنم و بهش نشون دادم. از صداقتم تشکر کرد. سوالات زیر رو پرسید:
تاریخ بار اول مصاحبه - تاریخ ازدواج - تاریخ 2 بار آخر که همسرم رو دیدم - آدرس همسرم و کارش در آمریکا - چرا تا به حال اقدام نکردم به آمریکا برم؟ - شرکتی که در اون کار می کنم چه جور شرکتیه و کار من دقیقا اونجا چیه؟
- در آخر مصاحبه از اینکه قبول کردند و به من ویزا خواهند داد رو تبریک گفت و گفت که تا 3 - 4 روز دیگه برم پست. یک برگه مربوط به سایت پست و اطلاعات اون رو بهم داد به همراه یک برگ حقوق قانونی من به عنوان همسر
- تا ساعت 11 صبح کارم تموم شد و به دفتر ایران ایر که روبروی سفارته مراجعه و بلیط برگشت رو که برای عصر همون روز بود به OPEN تبدیل کردم برای 1 شنبه آینده و قرار شد شنبه برم دفتر ایران ایر و با پرداخت 50 دلار بلیط 1 شنبه رو نهائی کنم.
- برگشتم هتل و ظهر سایت سیس رو چک کردم ، به ایشود تغییر وضعیت داده بودم. این وضعیت دیگه تغییر نکرد.
- 5 شنبه 19 مارچ در سایت پست دیدم که بسته من 9 صبح به پست ارسال شده و پست هم11:30 صبح اعلام وصول کرده. متاسفانه زبانش ترکی بود که از دفتر راهواری گشت که توی آنکارا و نزدیک هتل بود سوال کردم که با تعجب گفت که ویزا آماده است ولی به این سرعت سابقه نداشته.
- 2 بعد از ظهر در پست بودم و بسته و ویزام رو گرفتم.
- به دفتر ماهان مراجعه کردم و برای 5 شنبه بلیط برگشت به تهران رو خریدم.
- قراره تا تور فقط هزینه 1 شب هتل رو به من برگردونه. بلیط ایران ایر هم که چارتر بود سوخت شد.
سلام
از توضیحاتتون ممنون
میشه بگین منظورتون از "سند مالیاتی" دقیقا چی هست؟
از همه میخوان این رو؟
من یک نفرم و هنوز تاریخ مصاحبم مشخص نشده
ممنون میشم
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن
بعد از 76 روز
***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016