2015-03-31 ساعت 16:45
(2015-03-31 ساعت 13:25)khalilkhah نوشته:(2015-03-28 ساعت 09:40)ali3875 نوشته:(2015-03-26 ساعت 22:28)golli نوشته: سلام دوستانتبریک به شما
سال نو مبارک
خدا عیدی ما رو داد!
بالاخره نامه دوم ما هم آمد
مصاحبه هفته اول می
من جزء کیس های هستم که بعد قبولی ازدواج کردم امیدوارم که مشکلی واسمون پیش نیاد و ویزای یک ضرب بگیریم
با آرزوی ویزای یک ضرب واسه کلیه دوستان
(2015-03-31 ساعت 12:21)نیلان نوشته:(2015-03-31 ساعت 11:36)varchandi نوشته:(2015-03-31 ساعت 10:59)نیلان نوشته: دوستان از کسانی که مارچ کارنت شدن، کسی اپ دیت شده؟
دوست من چه عجله ای دارین
شما تنها یه آپدیت میخورین اونم وقتیه که سفارت پروندتون رو گرفته و به Ready تبدیل میشین
عجول نباشین
به زودی ویزاتون رو هم میگیرین مثل چشم بهم زدن می مونه که میبینین تو سفارتین
ممنون از جواب شما، نه من عجله ندارم. دوست من می مصاحبه داره و تازه کارنت شده، چند روز پیش دید ready شده و امروز متوجه شده که اپ دیت هم شده...
یه ذره عجیبه
فکر میکنم میخوان روند رو سریع کنن
ببخشید, تاریخ مصاحبه دوست شما کی است که ready شده من هم اواسط می مصاحبه دارم ولی در حالت In Teransit هستم
اواسط می مصاحبه دارن، البته این مساله نباید باعث نگرانی شما بشه، دوست من الان هم آپ دیت شده هم ready و کلا متعجب شده. بهرحال همه ی اینها ممکنه هیچ معنی نداشته باشه.
اصلا خودتون رو نگران نکنید. ایشالا ویزای یک ضرب شما!
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم

منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم