2015-04-03 ساعت 13:59
(2015-04-03 ساعت 13:34)Sam2014 نوشته:ممنون دوست عزيز بابت اطلاعات مفيدت(2015-04-03 ساعت 04:23)milad.nas نوشته: سلام به همهخوش آمدید و عرض تبریک
خوب ما هم خدارو شكر نقل مكان كرديم از تاپيك كليرنس به اينجا ، اميدوارم همه دوستان مهاجر سرايي همين اتفاق واسشون بيوفته و مشغول اماده سازي براي اولين سفر به ا م ر ي ك ا باشند جهت فعالسازي گرين كارتشون مثل من .
چندتا سوال داشتم ، ممنون ميشم دوستان اگر ميتونن راهنماييم كنن :
١- اول اينكه من ١٠ دسامبر مديكالم را انجام دادم حالا بهترين و مطمئن ترين زمان براي ورود به ا م ر ي ك ا چه تاريخيه اگر تمديدش نكنم ؟
٢- مقصد من ايالت ويرجينيا شهر بلكسبرگ هستش ، بهترين خط هوايي و بهترين مسير تا مقصد من چيه ؟
ممنون .
1- با توجه به مهلت شش ماهه مدیکال و دیرتر کلیر شدن شما ... تا 10 جون 2015 شما باید تشریف برده باشید عمه ریکا تا نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشید .(یعنی 20 خرداد جاری)
2- یه کم سرچ کردم برات >>> Blacksburg در نزدیکی مرز ایالت west Virginia واقع شده و برای رفتن با هواپیما + یه مقدار هم زمینی :
- از طریق واشینگتون DC ، ریچمموند ، شارلوت یا رالی ( با اجازه عمو سعید ) Greensboro هم احتمالاً می شه چون فرودگاه درست و درمون داره .
نزدیک ترین شهر هم بهش Roanoke هست .
نکته مهم بعد مسافت آخرین مقصد پروازی به مقصد نهایی شماست . از همه نزدیک تر Roanoke و از همه دورتر واشیگتون DC.
3- با توجه به بند 2 بیترین خط هوایی عبارتست از قطری با دو استاپ:
تهران >> دوحه >> فیلادلفیا >> یکی از شهرهای شارلوت یا گرینز برو و یا رونوکی که الته قیمت هاشون تو یک رنجه ... مقصدتون اگه Roanoke باشه مسافرت زمینی تون خیلی خیلی کوتاه تر خواهد بود . فرودگاه Roanoke کدش ROA هست و US Airways بهش پرواز داره .
توصیه می کنم روی این مورد آخری خوب تحقیق کنید .
در خدمتیم .
فقط هزينه اين مسافت زميني اونجا به چه صورتِ ؟ مثلا من خودم نظرم اين هست كه با پرواز قطري با يك توقف برم واشنگتون از اونجا بصورت زميني برم بلكسبرگ ؟ (٤ساعت)تا قبل از طي مسافت زميني از نظر كيفيت و هزينه بنظرم مقرون به صرفه هست مگر اينكه هزينه مسافت زميني زياد باشه كه توجيه نداشته باشه ؟!
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل
/ورود : ٢٢ مي

آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...