(2015-03-29 ساعت 11:27)sce نوشته:راستی کجان این اشناهای بی معرفت قدیمی !!(2015-03-29 ساعت 10:07)romance33 نوشته:دوستان قديمي هيچوقت فراموش نميشن.(2015-03-28 ساعت 23:12)حاجی واشنگتن نوشته: دارم از کنجکاوی می ترکم!حاجییییییییییییییییییواقعا واقعا دیگه منصرف شدین برای رفتن به آمریکا یا اینکه خبرایی هست؟ توی تاپیک های مختلف رد پاتونو دیدم گفتم شاید دارین بار و بنه رو می بندین!!!
من که از ته دل نمیخوام بیخیال بشم ولی وقتی همسر جان تصمیمشون برای برگشت نیست خوب من هم تابع ایشون هستم. رد پای نامحسوس من در همه تاپیک ها هست
و صرفا سر میزنم که هم از حال دوستان با خبر باشم و هم اگر کمکی از دستم بربیاد بتونم براشون انجام بدم. در رابطه با پرونده خودم تقریبا داره یکسال میشه که دیگه پیگیریش نکردم و فکر میکنم که همین روزاست که کلاً باطل بشه. ولی من جسته و گریخته هنوزم توی این تاپیکها سر میزنم مخصوصا اینجا که برای من کورسوی امیدی است واسه دیدن دوستان خوب قدیمی.
من هم جسته گريخته به دنبال رد پاي يه آشنا مي گردم.

بابا رومنس یه جذبه ای ، اخمی چیزی به خرج بده ، همین همسر جان گفت نه!! اگه بعد از اینکه دیر شد ، نظرش برگرده چی؟ هر چند تو خودت ماشاا... عاقلی

راستی سال نو همه بزرگواران مبارک ، ما که داریم تازه یک شنبه میریم سیزده بدر ، میگن هوا خوب ولی احتمالا میدونید که نیویورک دو چیزش به غیر قابل پیش بینی بودن معروف ، مردمش و اب و هوا!!!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014