کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-04-06 ساعت 17:18)mina85 نوشته:  سلام دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،من ۱ نوامبر ۲۰۱۴ رفتم آمریکا ۲ماهی‌ ماندم .
سو‌ شیال نامبرم اومد ولی‌ گرین کارت نه ، حالا نمی‌دونم من دوباره ۶ماه بعد از آخرین خروجم باید برم آمریکا ، یا اینکه بعد از دریافت گرین کارت هر ۶ ماه ۱بار باید برم،مشکل اینه ک اصلا فرصت رفتن ندارم.۱۶۵ $ رو هم پرداخت کردم.

سلام
اگه ميموندي و پاسپورت سفيد ميگرفتي ميتونستي تا 2 سال خارج از امريكا زندگي كني بعد دوباره برگردي ولي الان قبل از 6 ماه بايدبرگردي البته ديرترم بري مشكل نداره ممكنه مرزبان ايراد بگيره و گرين كارتتو توقيف كنه و اونوقت بايد بري به دادگاه مهاجرت كه اگه دليل قانع كننده داشته باشي گرين كارتتو پس ميدن ولي بهترين كار گرفتن پاسپورت سفيده
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: asher ، t_arian_n ، jupiterx ، Memolk ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط p00ya2001 - 2015-04-06 ساعت 17:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان