کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-04-08 ساعت 09:02)sh_mm10 نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 22:43)Sam2014 نوشته:  ممنون از ابراز لطفتون . بنده مخلص همه هموطن های گلم هستم
عرض به خدمتتون که با اطلاعات جدید شما Big Grin اوضاع بهتر شد . اگر تاریخ هاتون انعطاف پذیر باشند رفت برای ۸ جون و برگشت هم ۵ جولای :
الاتحاد قیمت خوبی میده »»» حدود ۹۵۰ دلار . لوفت هانزا هم نزدیک ترکیش هست ولی بهتره (حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ دلار)
توصیه می کنم از دو سه تا آژانس دیگه هم استعلام کنید.
پاینده باشید.
سلام بر شما
ایا الاتحاد از نظر هواپیما،امکانات و سرویس دهی ،ایرلاین مطلوبی هست به خصوص این که ما بچه هم داریم و طول سفر و...
و مورد دیگه تعداد توقف بعضی از خطوط هواپیمایی بیشتر از یکی هست و در برخی ،جابجایی چمدان ها به هواپیما بعدی، با خود مسافر است .
ایا شما از این موارد هم اطلاعی دارید؟
من سایتcheapoair را هم چک کردم ،ایا سایت بهتری با امکان خرید از ایران می شناسید؟
سپاس
درود بر شما
الاتحاد شرکت هواپیمایی دولتی امارات هست (مثل ایران ایر خومون ) از نظر ناوگان و کیفیت در وضعیت مطلوبی هست . البته از نظر سرویس دهی هم کامنت خوب ازش شنیده شده هم کامنت ضعیف . همچنین کسانی که اولین سفرشان به عمه ریکا با الاتحاد باشه ،کارهای مهاجرتیشون در ابوظبی انجام می شود .
در مورد تعداد توقف هم پرواز های عربی معمولاً یک استاپ هستند .جابجایی چمدان هم تا مقصد ندارید .( اغلب دوستان هم همین تجربه داشتند )
سایت های مختلفی هستند مثل KAYAK ، momondo و skyscanner که مشابه cheapoair می توانید برای استعلام قیمت استفاده کنید. البته خرید بلیط از این سایت ها از داخل ایران دشوار است ولی نشدنی نیست . اکیداً به شما توصیه می کنم برای پرهیز از مشکلات از نمایندگی ایرلاین های خارجی یا آژانس های معتبر بلیط تهیه کنید . خرید اینترنتی گیر و گور خودش را داره و باید به شیوه ان مسلط و آگاه باشید والا ممکنه متضرر شوید .( صابونش به تن مالیده )
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: nora-nora ، sh_mm10 ، asher ، t_arian_n ، jupiterx ، AliReza.Sh ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Sam2014 - 2015-04-08 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان