کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-04-09 ساعت 22:37)laleht نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 22:19)behjat نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 18:18)babisondes نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 17:04)saboktakin نوشته:  دوستان من با توجه به شرایط کیسمون مجبورم از الان به فکر تهیه بلیط باشم چون های سیزن پروازها توی جولای و آگست هست و من در بهترین حالت توی جولای و بدترین حالت توی آگست کلیر میشم.
حالا سوالم اینجاست که
آیا با هواپیمایی قطری برم ( تو اون زمان بهترین قیمت رو میده)؟ نظر دوستان چیه؟
آیا امکانش هست من سه گزینه تو سه ماه جون، جولای و آگست رو رزرو کنم؟ هر وقت کلیر شدم خرید کنم؟
شرایطی مثل من رو کسی از دوستان داشته که خودش ap خورده و همسر و فرزند یکضرب؟ برای برنامه ریزی به کمکتون نیاز دارم.
ممنون
قطر معمولا تو ماه رمضون آف های خوبی میزنه

سلام من هم شرایط شمارو دارم ولی من ریسک کردم و دو تا بلیط برای ماه جولای یکطرفه به لس آنجلس گرفتم شوهرم اگر کلیر بشه با هم میریم اگر نه بلیط همسرمو کنسل میکنم تا بعد دو بلیط یکطرفه برای لس آنجلس دو استا په ۵۵۰۰۰۰۰ تومان گرفتم امیدوارم تا اونموقع شوهرم هم کلیر بشه

ايشالا هردو تون با يه پرواز ميرين LA عزيزم

ممنون لاله جان برای شماهم آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: laleht ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-04-10 ساعت 00:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: