2015-04-10 ساعت 14:29
دوست عزیز اولا تا موقعیکه من مصاحبه داشتم سه شنبه و پنجشنبه بود مگر اینکه حالا تغییر کرده باشه،دوما نوشته من هم آنقدر طولانی نیست،اگر هم باشه به خاطر اینه که برای دوستمون نگران شدم که با بچه و اینهمه هزینه نره و مجبور باشه برگرده ایران،بعدم مگه جای شمارو گرفتم که ناراحتی؟بهتره هر کسی در اینجا حد خودشو بدونه.بعد هم شما که اینو میدونستی چرا زودتر به دوستمون نگفتی؟من خیلی از حرف شما ناراحت شدم ،امیدوارم دیگه تکرار نشه چون قصد من کمک به دوستمون بود.کوتاهتر از این نمیشد.شما هم به جای ایرادگرفتن حواستون به مصاحبتون باشه چون با شکستن دل کسیکه قصدش کمک بوده به جایی نمیرسین.
[/quote]
دوست عزيز در حال حاضر سه شنبه و جمعه هست.
موضوع دوم اينكه مث اينكه سو تفاهم شد ، منظور من ان نيست كه شما طولاني نوشتي منظورم پست هاي اين شكلي هست كه طولاني توضيح داده شده وقتي ميخاين پاسخ بدين اون قسمتاي قبلي رو ميشه حذف كرد كه يه موضوع هي تكرار نشه ، و مطمينا در مورد اينكه قصد شما كمك كردن به دوستان هست شكي نيست . با اين وجود اگه از تذكر من ناراحت شدين من معذرت ميخام موفق باشيد. دوستان مديران سايت لطفا شما هم يه توضيحي در اين مورد بدين كه سو تفاهم پيش نياد ممنون
[/quote]
دوست عزيز در حال حاضر سه شنبه و جمعه هست.
موضوع دوم اينكه مث اينكه سو تفاهم شد ، منظور من ان نيست كه شما طولاني نوشتي منظورم پست هاي اين شكلي هست كه طولاني توضيح داده شده وقتي ميخاين پاسخ بدين اون قسمتاي قبلي رو ميشه حذف كرد كه يه موضوع هي تكرار نشه ، و مطمينا در مورد اينكه قصد شما كمك كردن به دوستان هست شكي نيست . با اين وجود اگه از تذكر من ناراحت شدين من معذرت ميخام موفق باشيد. دوستان مديران سايت لطفا شما هم يه توضيحي در اين مورد بدين كه سو تفاهم پيش نياد ممنون
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب