کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-04-14 ساعت 01:00)P.E نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 00:55)omid_bl نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 00:40)SAMI 71 نوشته:  الان نگران باشیم یا نه با کیس نامبر 7000 به بالا؟؟؟؟؟؟ :-(

به هیچ وجه, حداقل میدونم مصاحبه رو میرین حتما. بین ژولای و اوگوست ۵۰ ۵۰ هستش. همیشه سرعت اصلی کار تو ژولای مشخص میشه. تا آخر جون تقریبا کسی نیست که از کارنت ماهه قبلش بره مصاحبه, یعنی این تقیربا تموم میشه. نگاهی بندازید به ۲۰۱۴ میبینید که پارسال بین جون و ژولای ۱۵۰۰ تا اعلام کردند, ولی روند کارنتی پارسال بهتر بوده.اگه امسال ۱۱۰۰ تا هم اعلام کنندماهه دیگه برای کسانی که بین ۶۹۰۰-۷۲۰۰ هستند امید هاست که ژولای کارنت شن

[عکس: 54ga9.jpg]
پس چطور میشه برای من ک نزدیکه 6900 هستم میره برای اگوست؟ والبته تبریک به همه کارنتیهاااااااااااااااااااااااااااا

ارز کردم امسال کند تر از پارسال هستش, در مورد من که یک خورده بالا تر از ۷۰۰۰ هستم ۵۰ ۵۰ هست برای ژولای, شما که ۶۹۰۰ هستید به نظرم به احتمال ۷۰ درصد ژولای کارنت میشین. باید صبر کرد و دید. KCC ماه بعد روند رو بهتر میکنه, حالا این روند میتونه ۲۰۰ یا ۳۰۰ تا شماره بیشتر باشه (که میشه مثلا ۹۰۰ تا شماره به جای ۶۰۰ ۷۰۰ تا, یا میتونه بالای ۱۰۰۰ تا هم باشه. به هر حال صبر کنید و ماه بعد (ژولای) که مهمترین ماه هستش و خیلی چیزا رو مشخس میکنه, همه چیز معلوم میشه.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
تشکر کنندگان: bahar101 ، soruosh ، ARSAMNEW ، farrokh33

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط omid_bl - 2015-04-14 ساعت 01:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان