2015-04-16 ساعت 14:09
(2015-04-16 ساعت 11:03)ریحانا نوشته:(2015-04-16 ساعت 07:45)khalilkhah نوشته:دوست عزیز کمی خوش بینی و جملات مثبت بکاربردن هم برای خودتون مفیده و هم دوستان دیگر را مضطرب نمی کنید شما که روشتون خوب بوده گفتید برای مصاحبه تفریحی می روم ولی این را درنظر بگیرید که کارنت شدید و از خیلی بچه های این فروم جلوترید و همین تا حدودی شما را آرام کرده تا منطقی تر برخورد کنید ولی برای افرادی امثال ما که هنوز کارنت هم نشدند بهتره توقع نداشته باشید که پذیرای جملات منفی (حتی کمی منطقی)باشیم امیدوارم هم شما زودتر ویزایتان را قبل از اتمام سهمیه بگیرید هم سایر دوستانی که هنوز کارنت نشدند.(2015-04-15 ساعت 18:30)ziba_sunset نوشته:(2015-04-14 ساعت 23:55)َalikh نوشته:به نظرم اینجوری کارنت کنن بهتره چون واسه بقیه قاره ها هم کم کارنت میکنن و هرکی میره مصاحبه امید یبشتری برای گرفتن ویزا داره. مثل پارسال نشه که کلی رفتن مصاحبه و از اگوست ویزا تموم شد. کاارنت نشدن از مصاحبه رفتن بدون ویزا بهتره(2015-04-14 ساعت 22:30)khalilkhah نوشته: اصلا هر چه شما بگید, انشاالله از ماه آینده 5000 هزار تا اعلام کنندزنده باد كه بالاخره تحليل و آناليز سختگيرانه رو بيخيال شدي و يه آرزوي قشنگ كردي مطمئنم اين آرزوت مي گيره
پارسال از آخر اردیبهشت گفتند که ویزا تمامه
از گابریل گارسیا مارکز میپرسند: اگر بخواهی یک کتاب صد صفحهای در مورد امید بنویسی، چی مینویسی؟ میگوید ٩٩ صفحه را خالی میگذارم. صفحهی آخر، سطر آخر مینویسم: امید آخرین چیزی است که میمیرد.
بیشتر آدمها زمانی ناامید میشوند که چیزی به موفقیتشان نمانده است.
امید، دارویی است که شفا نمیدهد، ولی درد را قابل تحملتر میکند.
دوستان من فکر می کنم که ما در این وب سایت جهت تبادل اطلاعات و بالا بردن آگاهی هرچه بیشتر خود همچنین رفع اشتباهاتمان نسبت به روند و مراحل قبولی هستیم, حرف های قشنگ دردی را دوا نمی کند, به عنوان نمونه من در بخش ceac جدول ارائه دادم که مدیر با درآیت مشکلات جدول را گفت و آگاهی مرا افزایش داد. چرا سعی نکنیم با اطلاعات صحیح بهتر بتوانیم مشکل را حل نماییم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت