(2015-04-19 ساعت 23:44)kamij نوشته: سلامسلام بر شما دوست گرامی
من 13 نوامبر ویزا گرفتم ولی الان که می خوام تو سایت برای 165 دلار اقدام کنم در صفحه ای که باید A NUMBER که با A0 باید شروع بشه و DOS که با 2015ASXXXX01 است پیغام خطا می دهد و می گه همخوانی ندارد میشه راهنماییم کنین
در سایت elis و در روند ثبت نام برای ساخت اکانت و پرداخت 165 دلار به مرحله ای می رسید که نام آن صفحه About You است .
در این صفحه پارامترهای زیر باید صحیح و مطابق ویزاتون در فیلدهای مربوطه پر بشه :
1- نام خانوادگی ... نام .... Middle Name هم که قاعدتاً ندارید و باکسش را تیک می زنید . (توجه کنید Spell نام و نام خانوادگی عیناً مطابق متن ویزا باشه )
2- شماره بیگانگی یا Alien Registration Number که با فرمت A012345678 هست ( رقم های بعد از صفر در ویزاتون با عنوان Registration Number درج شده است ) را در فیلد مربوطه وارد و در فیلد پایینی تکرار می کنید .
3- DOS Number یا IV Case Number (شماره کیس تون) را عیناً مطابق متن ویزا وارد کنید . 2015AS1XXX01 برای فرد اصلی یا برنده و 2015AS1XXX02 برای نفر بعدی ( در کیس های دو نفره ) . در فیلد پایینیش هم دوباره وارد کنید .
4- در آخر تاریخ تولد را با فرمت خواسته شده وارد کنید و دقت کنید روز و ماه را جابجا نزنید .(ماه ... روز ... سال به ترتیب در فیلد خودش ) + کشور محل تولد .. این دو فیلد هم عیناً مطابق متن ویزاتون باشه .
اگر همه این اطلاعات درست وارد شده باشه نباید مغایرتی اعلام بشه و مراحل ثبت نام بایستی تا پایان برود و تأییدیه به شما داده شود . یک احتمالی هست و اون هم اینه که اطلاعات توی ویزاتون با اطلاعات ثبت شده در فرم های پروندتون مغایر باشه . ( که البته بعیده ولی حتماً کنترل کنید )
ضمناً راهنمای ساخت اکانت و پرداخت 165 دلار را بطور مفصل دوستان سال بالایی تهیه کرده اند و در امضای دوستان گرامی لینکش موجوده . اگر مطالعه نفرمودید ، مطالعه بفرمایید .
امیدوارم این عرایض بنده مفید واقع بشود . در خدمتیم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟